Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă: „Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…”

Publicat pe

Războiul dintre Zanni și Elena Marin continuă la Survivor România. Eliminarea Anei Porgras din competiție a fost o lovitură puternică pentru Faimos. Acesta a acuzat-o pe Elena că s-a bucurat în momentul în care Ana a fost eliminată pentru că își dorește să rămână singura fată din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eliminarea Anei Porgras de la Survivor România a reprezentat o lovitură puternică pentru Zanni. După acest eveniment, atenția lui s-a îndreptat spre Elena Marin, pe care a acuzat-o că vrea să rămână singura fată din competiție și să acapareze toată atenția publicului. Însă, Zanni a mai spus că strategia ei a eșuat în momentul în care au intrat cele două concurente noi, lucru care ar fi dezamăgit-o pe Elena Marin.

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă: „Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…'Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă: „Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…'

O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă.  Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună. Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima fată aici ți-a picat fața când au venit fetele noi', i-a spus Zanni Elenei Marin, la Survivor.

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor:„Jador nu s-a gândit că o să plec'. De ce s-a certat cu Zanni

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:„A crezut că sunt un om rău'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:„Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…'

Scandal între Zanni și Elena Marin la Survivor

Zanni a continuat prin a spune că Ana Porgras nu s-a certat cu nimeni și că aducea și puncte echipei.

Ana nu s-a certat cu nimeni, era bună cu toți, gătea, era gospodină și aducea puncte.

Jador nu a votat-o pe Elena, ci pe Ana. Ce sunt pușcăriile astea? Lasă pușcăriile astea de femeie neajunsă.  Să mor dacă îți mai permit să ai teatru ieftin aici! Du-te și împușcă-te! Vrei să rămâi singură să strălucești. Așa vrei să câștigi Survivor, îi votezi pe ăia buni. Îi privești pe toți cu ochi de șarpe și apoi nu te așteptai!', i-a mai spus Zanni Elenei Marin la Survivor.

Elena Marin și Zanni, discuție pe plajă la Survivor

Votul lui Zanni a mers către Elena Marin la Consiliul pentru eliminare de la Survivor România. Acesta ar fi votat-o pe Elena Marin într-un mod strategic pentru că știa că ea se bucură de aprecierea publicului și că nu sunt șanse să fie eliminată din competiție.

Pe de altă parte, Elena Marin a susținut că se aștepta să fie votată de Zanni și a dezvăluit că a avut o discuție cu acesta înainte de consiliu. În urma discuției, dansatoarea a spus că a simțit că Zanni a vrut să o determine să îl voteze pe Culiță Sterp.  

„Ma asteptam la acest vot. In urma cu doua zile mi-a zis ca m-ar vota pe mine din punct de vedere social. Am simtit ca vrea sa ma cumpere. Singurul d ecare nu a vorbit a fost Culita. Am inteles ca ar fi o posibilitate sa fie votat Culita.

Nu am acceptat cand a zis, esti fata desteapta, stii ce ai de facut!„, a spus Elena Marin la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter