Stand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena 1. Cine sunt prezentatorii și jurații show-ului

Publicat pe

Stand-up Revolution este noua emisiune de la Antena 1. Este prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Cine sunt prezentatorii show-ului care va începe curând la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Stand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena. Prezentatorii show-ului vor fi Ilona Brezoianu și Șerban Copoț.

Cei doi urmează să aibă sarcina grea de a sprijini și de a susține concurenții care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up. Însă, sprijinul lor va trebuie să vină și în ajutorul numelor cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați. Mulți ar putea avea ocazia să apară chiar într-un spectacol alături de aceștia.

Stand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena 1. Cine sunt prezentatorii și jurații show-uluiStand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena 1. Cine sunt prezentatorii și jurații show-ului

Ilona Brezoianu, prezentatoare la Stand-up Revolution

Sarcina celor doi prezentatori nu este una ușoară, mai ales când concurenții  trebuie să urce pe scenă în fața unor nume de referință în stand-up-ul din România.

'Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei', a mărturisit Ilona Brezoianu.

Citește și: Program TV Burlacul.De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Citește și: Șerban Copoț a renunțat temporar la muzică.Ce motive a avut cântărețul

Citește și: Cine este Ilona Brezoianu.Actrița este coprezentatoare la X Factor și află tot ce se întâmplă în culisele emisiunii

Șerban Copoț: „La Stand-Up Revolution vin doar oameni care doresc să facă stand-up'

Șerban Copoț, unul dintre prezentatorii emisiunii a vorbit despre noua emisiune Stand-Up Revolution, care este prima de acest timp din România, ce se adresează iubitorilor de stand-up.

 'Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!', a spus Șerban Copoț, la rândul lui.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, jurați la Stand-up Revolution

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum.

Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați. Ei sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

Jurații de la Stand-up Revolution, reper pentru comedianții români

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004. De atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară. Tot ei au contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită față de spectacolele sale care umplu acum Sala Palatului.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter