Cine este Ilona Brezoianu. Actrița este coprezentatoare la X Factor și află tot ce se întâmplă în culisele emisiunii

Publicat pe

Ilona Brezoianu intră în culisele X Factor pentru a afla detalii picante din emisiune. În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru prima oară în rolul de prezentatoare

Cunoscută pentru rolul secretarei Flori din serialul de comedie Mangalița, de la Antena 1, sau după ce i-a dat emoții lui Mihai Bendeac într-un roast acid la iUmor, actrița Ilona Brezoianu are o carieră bogată la cei 30 de ani. Actriță de film, teatru, ancorată în sfera online și generatoare de conținut extrem de apreciat pe rețelele de socializare, Ilona va putea fi văzută din această toamnă, pe Antena 1 în cadrul unui proiect inedit.

'Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică. Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă!', a povestit Ilona Brezoianu.

Serialul eXtra Factor va putea fi vizionat săptămânal și le va oferi celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii X Factor, cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu și să îi vadă pe cei patru jurați în ipostaze mai puțin văzute.  

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au lucrat de mai multe ori împreună. 

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd', spune Mihai Bendeac.

Ilona Brezoianu, moment de roast

Ilona Brezoianu a avut un moment cu replici acide la adresa juraților, dar preferatul a fost, cum era de așteptat, Mihai Bendeac.

„Sunt actriță în multe spectacole de teatru, unde lumea se bate pe invitații. Sunt destul de cunoscută, eu sunt cea care s-a dus la un salon să-și facă un tratament corporal și daomna de acolo a zis: „Eu cred că e mai bine să începem cu fața!'. Adevărul e că sunt o operă de artă, zici că m-am operat să semăn cu tablourile lui Picasso', spune la începutul roastului Ilona Brezoianu.

Delia face dezvăluiri din culisele show-ului X Factor. Ce se întâmplă la audiții, atunci când camerele sunt oprite

„Da, cred că sunt talentată'

Într-un interviu pentru viitorulromaniei, Ilona Brezoianu a vorbit despre viața și cariera ei.

„Da, cred că sunt talentată; nu cred că ar trebui să fiu modestă în sensul ăsta, să zic: „Băi, nu cred, că totuși…'. Eu mă uit în jur și îmi dau seama că trebuie să ai o chestie nativă pentru meseria asta, și e o chestie care se vede. Un om care se simte bine când e în centrul atenției și care se simte iubit și plăcut și vede că poate să capteze atenția unor oameni cu care stă de vorbă fără a face nimic concret… Mi se pare un talent, nu crezi?', a declarat Ilona Brezoianu.

Și-a descoperit talentul în liceu

Cine este Ilona Brezoianu. Actrița este coprezentatoare la X Factor și află tot ce se întâmplă în culisele emisiuniiCine este Ilona Brezoianu. Actrița este coprezentatoare la X Factor și află tot ce se întâmplă în culisele emisiunii

Păi, când eram la liceu; eram bufonul clasei. Asta a fost calitatea mea, ca să zic așa. Toată lumea se lipea de mine, ca să se binedispună. Și atunci am zis: „Băi, uite, ăsta cred că e un talent!'. Am observat că nu îl are toată lumea; mulți încearcă, unii îl au, dar alții nu îl au. Până să îmi dau eu seama că talentul ăsta se îmbină foarte bine cu actoria a mai durat ceva', a spus Ilona Brezoianu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter