Delia face dezvăluiri din culisele show-ului X Factor. Ce se întâmplă la audiții, atunci când camerele sunt oprite

Publicat pe

Delia le-a povestit fanilor ce se întâmplă la audițiile concursului, atunci când camerele de filmat se opresc. Vedeta spune că a ajuns să doarmă doar 4 ore pe noapte, din cauza filmărilor care durează aproape toată ziua.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Audițiile pentru X Factor au început săptămâna trecută, pe 7 iulie, iar din cauza pandemiei de coronavirus, ele se țin doar în București. 

Delia este la capătul puterilor

Delia le-a spus fanilor ei că programul ei este haotic. A ajuns să doarmă doar câteva ore pe noapte, din cauza filmărilor, lucru care o nemulțumește teribil.

'Nu mă lasă să mă duc să mă culc. Femeia asta nu mă lasă! Este ora 1 și nu mă lasă să plec. E groasă, deci la ora asta, este 1:59, acum am intrat în mașină, mă îndrept către casă, am terminat testimonialele. După o zi întreagă de audiții, trează de la ora 8 și ceva, mâine la 9 și ceva trebuie să fiu la machiaj și facem asta deja de două zile.

Acest regim este cam armată, ca să spun așa. O să vă arăt la ce oră mă bag exact în pat, pentru că în momentul ăsta n-am să merg acasă și am să mă culc, pentru că nu am cum să fac fizic asta. Am niște moațe în cap pe care trebuie să le desfac, să scot 70 de mii de agrafe, să mă demachiez, probabil n-am să fac duș în seara asta, pentru că îmi ia timp. Probabil o să adorm pe la 4, apoi mă trezesc. Dorm 4 ore. Super', a spus Delia.

Una dintre schimbările majore de la X Factor o reprezintă prezentatorii. Astfel, Răzvan și Dani le-au luat locul lui Mihai Bendeac și al lui Vlad Drăgulin, cei care au prezentat ultima ediție a X Factor.

Și în juriu s-au produs schimbări. Delia și Ștefan Bănică Jr. au rămas să jurizeze, însă li s-au alăturat Loredana Groza și Florin Ristei. 

Horia Brenciu și Carla`s Dreams nu vor mai face parte din juriu, în această ediție a concursului. 

Delia și Loredana, împreună în postura de jurate

Delia și Loredana au fost mereu comparate, atât din punct de vedere vocal, cât și vestimentar, iar presa a susținut mereu că ar fi vorba despre o rivalitate între ele. 

Delia face dezvăluiri din culisele show-ului X Factor. Ce se întâmplă la audiții, atunci când camerele sunt opriteDelia face dezvăluiri din culisele show-ului X Factor. Ce se întâmplă la audiții, atunci când camerele sunt oprite

În urmă cu doi ani, când au apărut zvonuri că Delia s-ar fi supărat că recitalul Loredanei a primit mai multe aprecieri, aceasta a negat cu vehementă. Și, ca o dovadă a faptului că nu îi poartă ranchiună, Delia chiar a imitat-o pe Loredana, în cadrul show-ului Te cunosc de undeva’, de la Antena 1, având chiar o prestație de excepție.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter