Andra a trecut testul curajului! A răspuns unei provocări și s-a filmat fără filtre și fără machiaj: "Asta sunt eu, cu puține cearcăne"

Publicat pe

Andra a răspuns unei provocări de a se filma naturală și fără niciun filtru și s-a conformat! Fanii s-au arătat surprinși de rezultat și au felicitat-o pe artistă pentru curaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra, care a recunoscut că obișnuiește să folosească filtre pentru că îi plac, a răspuns unei provocări lansate de Cătălin și a s-a filmat fără niciun filtru sau vreun strop de machiaj.

„Am primit o provocare, să mă filmez fără niciun filtru, deși mie îmi plac foarte mult. Am acceptat această provocare, așa că asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne, deși am dormit și bineînțeles cu pistruii, pe care nu trebuie să îi mai ascund.

Citește și: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua lui!David, fiul lor, este în culmea fericirii

Mai nou sunt și filtre cu tot felul de pistrui. Așa că vă lansez și vouă această provocare: să vă filmați fără filtru. Să vedem fața voastră naturală, care este cea mai frumoasă! Vă pup!', a transmis Andra într-un story pe Instagram.

Citește și: Ce mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor.Ce spune Raluca Pastramă despre al treilea copil

Andra: „Nu te feri să te arăți exact așa cum ești!”

În egală măsură, vedeta a postat și o serie de cinci fotografii pe Instagram, în care apare tot naturală, fără machiaj, iar reacțiile au fost pozitive: „Mi-ai câștigat inima de când m-am născut, iubita mea frumoasă! Îți stă atâta de bine fara make-up și chiar ești atâta de frumoasă! Și pistruii aia a tăi sunt perfecți”, „Ești o minunăție de om”, „Atât de frumoasă”, „Tu esti frumoasă tot timpul și cu filtru și fără! Te iubesc”, „Ești adorabilă și naturală!”, „Andra ești extraordinară, un om deosebit”, „Cea mai frumoasă din lume!”.

Citește și: La 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme.Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat

„Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”, a scris Andra în dreptul imaginilor.

Nu este prima dată când vedeta postează așa, artista dând dovadă de curaj și cu alte ocazii. Nu s-a sfiit să-și dezvăluie frumusețea naturală și a fost extrem de apreciată pentru inițiativa ei.

Andra a trecut testul curajului! A răspuns unei provocări și s-a filmat fără filtre și fără machiaj: "Asta sunt eu, cu puține cearcăne"Andra a trecut testul curajului! A răspuns unei provocări și s-a filmat fără filtre și fără machiaj: "Asta sunt eu, cu puține cearcăne"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter