La 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme. Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat

Publicat pe

Daniela Gyiorfi are 51 de ani, dar silueta ei este perfectă. Vedeta reușește să se mențină la 49 de kilograme. Chiar dacă nu mai are timp să facă sport ca pe vremuri, vedeta are grijă să nu exagereze cu mâncarea, meniul ei fiind unul bogat în fructe, legume și multe salate. 

De două săptămâni, artista a început cântarile pe litoralul românesc și în pauze profită de mare și de soare, alături George Tal, și de fetița sa, Maria, care se bucură de bălăceală și soare.

Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere, le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii. Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări! Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!', a declarat Daniela Gyorfi pentru Click.ro 

Și-a dus fiica la mare, unde are cântări

Vedeta spune că a profitat de cântările pe care le are la mare, acolo unde a luat-o și pe fiica ei cu ea. 

De vreo două săptămâni mergem la mare, am început cântările, îmi priește și marea, îmi place să stau la soare, am luat-o și pe Maria cu mine, se bucură de mare. Am început să cânt la câteva terase. Că simt o anumită presiune, e adevărat! Datorită faptului că oamenii au venit și ei să se distreze, dar trebuie să păstrăm distanța și să ținem cont de anumite reguli. Dar suntem bucuroși că ușor-ușor, ne putem face meseria, că din asta trăim. Ne bucurăm că oamenii care vin la mare sunt încă dornici de distracție, nu este ceea ce ar trebui să fie dar deocamdată este OK!'.

Cântăreața a explicat de ce nu s-a măritat cu George Tal, deși are o relație cu el de mulți ani

La 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme. Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelatLa 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme. Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat

'Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal', a declarat Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter