Ce mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor. Ce spune Raluca Pastramă despre al treilea copil

Publicat pe

Raluca Pascu și Pepe formează un cuplu frumos, iar tabloul este întregit de cele două fiice: Rosa Alexandra și Maria. Micuțele au crescut și sunt absolut adorabile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe este un tătic dedicat și se se simte împlinit și mândru de familia pe care o formează alături de Raluca. Cei doi au împreună două fetițe încântatătoare, care au crescut și încep să-i semene tot mai mult.

Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în urmă cu 8 ani, în timp ce cununia religioasă a avut loc doi ani mai târziu. În 2012 au devenit părinți pentru prima oară: fiica lor cea mare, Maria, urmează să împlinească pe 15 august 8 ani. În aprilie 2015 a venit pe lume și mezina familiei, Rosa Alexandra, care are deja 5 ani.

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează!Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Pepe este cel mai fericit când petrece timp alături de micuțele sale, numai că a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, iar până acum nu a reușit să-și convingă soția să devină părinți pentru a treia oară.

Citește și: Ispita Bianca Pop a pus ochii pe Jador și vrea o familie el:„Îi fac 2-3 copii'

Raluca Pascu, dezvăluiri despre a treia sarcină

Acum, Raluca a postat pe Instagram un mesaj derutant „Este băiețel”, dând de înțeles că ar putea veni al treilea copil și i-ar putea îndeplini dorința arzătoare partenerului ei.

Contactată de VIVA!, Raluca a precizat, însă, că nu este însărcinată. „Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat, ne-a spus Raluca.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Victor Slav și Bianca Drăgușanu.Totul se întâmplă „cu acordul' lui Alex Bodi

Se pare că ar fi vorba despre finul cuplul, un băiețel pe care cei doi l-au botezat.

Ce mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor. Ce spune Raluca Pastramă despre al treilea copilCe mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor. Ce spune Raluca Pastramă despre al treilea copil

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter