Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează! Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Publicat pe

S-a zvonit că relația lor ar fi pe butuci, ba chiar că mariajul lor ar fi pe punctul de a se destrăma! Fotografiile postate de Alina Sorescu dovedesc contrariul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mult timp s-a spus că relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a deteriorat și că cei doi ar fi pragul divorțului. Desigur, zvonurile nu au fost confirmate de niciunul dintre ei!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o relație care durează de peste 10 ani. Împreună au două fetițe, Carolina și Raisa, și cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Scandal de proporții în Casa Mireasa! Alina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian:„S-a stricat nunta. Nu mă respecți'. De la ce a pornit totul

Solista a postat pe rețelele de socializare imagini cu soțul și fetițele sale, în timp ce se plimbau cu vaporașul în Lacul Herăstrău.

Într-una dintre pozele postate cu fiicele sale, Alina Sorescu a ținut să precizeze în dreptul fotografiei: „Mor de dragul lor când văd cât sunt de grijulii una cu cealaltă”.

Citește și: Relația de care au uitat toți!După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a aruncat în brațele unui american!

Alina Sorescu: „Prin comparaţie, suntem foarte diferiţi”

„Cum sa nu fiți fericit domnule… v-ați căsătorit cu o fată adevărată… știți ce vreau să spun…. Bunul v-a mai dăruit două! Sa trăiți frumos!”, „Felicitări familie frumoasă, sănătate vă doresc”, „Ce familie frumoasă”, „Foarte frumoși… Relaxare plăcută!”, „O fetiță seamănă cu tati, iar cealaltă cu mami, plimbare frumoasă!”, „Superbi”, „Doamne, ce seamănă fetele cu tatăl lor!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor după postarea fotografiei.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată.’, preciza Alina Sorescu în urmă cu câteva luni, în legătura cu relația pe care o are cu soțul ei.

Citește și: Ce spune Cristi Borcea despre cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel:„Dacă ea vrea, eu nu am nicio problemă'

Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează! Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauzăCe se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează! Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter