Cum arată Jean Paler la 10 ani după ce s-a mutat din București! Actorul de 67 de ani a ajuns de nerecunoscut: "Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, pus pe șotii"

Publicat pe

Actorul Jean Paler, care s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, este de nerecunoscut! Și-a schimbat complet look-ul, dar își păstrează simțul umorului și revine pe scenă. Iată cum arată artistul la 67 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler are probleme cu inima, în urmă cu 8 ani artistul suferind un infarct. „Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu. Acum, na, problemele de sănătate tot apar', spunea actorul în urmă cu ceva timp pentru VIVA!

După o lungă pauză, actorul revine pe scenă, pe litoral, alături de alți colegi de breaslă, după ce accesul la spectacole a fost restricționat o bună perioadă de timp!

Citește și: Război între Andreea Bănică și Iulia Albu! Solista a făcut-o praf, în direct, la TV:'E o perversă și o prefăcută'

„Din 17 iulie revenim pe Litoral, cu spectacolul ‘Stele de cinci stele, suntem fericiţi. De 43 de ani distrez turiştii, am prins cam 25 de ani când spectacolele începeau pe 1 Mai şi se terminau cam pe 15 septembrie.

Când ajungeam acasă încurcam cheile de la uşă, nu mai ştiam care este cea de sus şi cea de jos. Mă făceam tăciune pe plajă. După spectacole, făceam barurile de noapte. Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, sănătos, pus pe şotii şi dispus încă 100 de ani să vă distrez şi să vă aduc bucurie în suflete şi zâmbete', a declarat artistul, potrivit Click.

Probleme grave cu inima

Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima', a explicat Jean Paler.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit ce măsură poartă la blugi, după ce a slăbit spectaculos:„Până la 38 mai e puțin'

Jean Paler, în vârstă de 67 de ani, are părul lung și cărunt, barba grizonată. Iată cât de mult s-a schimbat artistul. Imaginile vorbesc de la sine.

Cum arată Jean Paler la 10 ani după ce s-a mutat din București! Actorul de 67 de ani a ajuns de nerecunoscut: "Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, pus pe șotii"Cum arată Jean Paler la 10 ani după ce s-a mutat din București! Actorul de 67 de ani a ajuns de nerecunoscut: "Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, pus pe șotii"

Sursa foto: Captura YouTube, Facebook

Citește și: Dan Negru a fost atacat cu pietre în Centrul Vechi din București:„Ne-am trezit ciuruiți'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter