Relația de care au uitat toți! După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a aruncat în brațele unui american!

Publicat pe

Andreea Bălan a început o relație cu Tiberiu Argint, la doar câteva luni după ce a divorțat de George Burcea, alături de care are două fetițe. Nu este prima oară când vedeta face accest lucru. După despărțirea de Keo, artista s-a aruncat imediat în brațele lui Michael, un american de care s-a despărțit rapid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a dorit mereu o familie numeroasă și frumoasă, motiv pentru care a încercat să construiască acest lucru alături de mai mulți bărbați, însă nu a reușit cu niciunul. 

S-a despărțit de Keo, după 9 ani și și-a făcut imediat alt iubit

Cu Keo, vedeta a stat 9 ani în așteptarea întemeierii familiei mult dorită, însă fără succes. 

Cei doi s-au despărțit, iar Andreea nu a ezitat să recunoască faptul că motivul separării a fost chiar acesta: Keo nu a dorit să îi ofere o familie. 

„Da, ne-am despărţit. Problema noastră  a fost că eu îmi doresc o familie, îmi doresc să am un copil. Acest lucru nu s-a întâmplat', a motivat Andreea Bălan despărţirea de Keo. Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după aproape 9 ani de relaţie şi după ce tocmai terminaseră de amenajat şi vila luxoasă în care s-a mutat cu iubitul ei.

 „Am luat o pauză' au declarat amândoi. „La un moment dat, dacă nu mai eşti pe acelaşi drum cu omul de lângă tine… Ne-am răcit pentru că am avut dorinţe diferite. Eu am trecut la un alt nivel, am evoluat, acum îmi doresc o familie, iar el nu. Şi, pentru că nu eram pe aceeaşi lungime de undă, am luat o pauză', a povestit Andreea, la vremea aceea.

Imediat după relația cu Keo, în care artistul a înșelat-o cu Misty, Andreea Bălan l-a întâlnit pe Michael, bărbatul cu care a încercat să îl uite pe fostul ei iubit. 

L-a cunoscut pe George Burcea în timp ce era cu Michael

În timp ce era cu Michael, blondina l-a cunoscut pe George Burcea, cu care a început o relație de dragostea ce părea perfectă. 

S-a despărțit de american, pe motivul că distanța dintre ei nu le permitea să aibă o relație normală, Michael locuind în SUA.

A recunoscut că s-a grăbit cu această relație, așa că l-a părăsit, atunci când l-a cunoscut pe Burcea. 

M-am grăbit, era prea devreme să mă implic într-o relaţie', le-ar fi spus Andreea apropiaților săi, la acea vreme.

Cu George Burcea a fost dragoste la prima vedere, sau cel puțin atracție fizică. 

„Eu l-am ales pe el, pentru că îmi doream un bărbat frumuşel, brunet, înalt – e foarte înalt, are 1,93 cm – şi mi-au plăcut pozele. Apoi ne-am întâlnit la videoclip. Aveam pe cineva, dar ştiam că o să mă despart. Adică, aveam o relaţie la distanţă şi ştiam că n-o să meargă. Şi ştiam că, după o relaţie de mulţi ani, urmează clar o relaţie de sacrificiu şi ştiam că relaţia aia la distanţă e doar o relaţie pansament, doar ca să mă vindec şi ştiam că după acea relaţie vine apoi persoana potrivită pentru mine. Şi ne-am întâlnit la videoclip şi mi-am şi zis în gând: „Hm, ce băiat! Mă despart de celălalt şi o să fiu cu George', a spus Andreea. 

A reușit să își împlinească dorința de a avea o familie frumoasă. Au făcut „nuntă în Paradis' și „botez în Paradis', iar lucrurile păreau că s-au liniștit, în sfârșit, pentru vedetă. 

S-au despărțit la 6 luni de la nuntă

După o perioadă de basm, dar și o naștere problematică, în urma căreia era să moară, Andreea și-a văzut coșmarul cu ochii: căsnicia ei s-a destrămat. 

George Burcea i-a mărturisit, într-o vacanță, că nu mai are sentimente pentru ea. A început să își schimbe radical comportamentul, să lipsească de acasă și să facă gesturi necugetate. 

Andreea a negat, în presă, totul despre despărțirea celor doi. El a fost văzut în timp ce își lua bagajele din casa în care au locuit cei doi, iar vedeta s-a văzut nevoită să recunoască totul. 

A intentat divorț și acum încearcă să se comporte civilzat, de dragul celor două fetițe. 

La câteva luni de la despărțirea de George, Andreea și-a făcut alt iubit

Însă istoria se repetă pentru Andreea Bălan, iar asta pentru că felul ei de a fi a împins-o în brațele altui bărbat, înainte chiar ca divorțul să se finalizeze. 

Acum, celebra blondină a  fost surpinsă în ipostaze tandre alături de Tiberiu Argint, lucru care nu i-a surprins deloc pe apropiații Andreei, iar asta pentru că este tipic ei să se implice într-o altă relație, imediat după o despărțire. 

Tiberiu Alexandru Argint este fratele prezentatoare TV Sonia Ionescu, el a studiat la Colegiul Tehnic de Arhitectura „I.N. Socolescu', apoi a urmat cursurile la Facultatea de Arhitectură.

Pe lângă compania la care lucrează, Tiberiu Argint este împlicat și în alte afaceri și cine ar fi crezut că până la această vârstă a realizat atât de multe proiecte de succes.

Relația de care au uitat toți! După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a aruncat în brațele unui american!Relația de care au uitat toți! După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a aruncat în brațele unui american!

Cei doi ar avea o relație de mai bine de trei săptămâni, iar cântăreața l-ar fi prezentat pe noul bărbat din viața ei și celor două fetițe.

Rămâne de văzut cât va dura noua relație a vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter