Ce spune Cristi Borcea despre cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel: „Dacă ea vrea, eu nu am nicio problemă”

Publicat pe

Cristi Borcea este recunoscut pentru cei nouă copii pe care îi are cu diferite femei. Acum, pare că se pregătește pentru cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

 Acum, însă, afaceristul s-a așezat la casa lui și are o familie frumoasă, alături de Valentina Pelinel. 

Fostul acționar de la Dinamo recunoaște că este un romantic incurabil și că îi place să își răsfețe copiii, asta spre disperarea Valentinei, care încearcă să fie o mamă ordonată și să îi crească pe cei mici așa cum trebuie. 

În ce privește copiii, Borcea spune că le-a oferit tuturor ceea ce au avut nevoie, însă meritul îl recunoaște ca fiind al mamelor lor. 

'Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor', a spus Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Cristi Borcea are nouă copii și trei căsnicii la activ. El a divorțat de Mihaela, dar și de Alina Vidican, iar cele două au devenit prietene. 

Acum, afaceristul  pare să își fi găsit locul alături de Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit trei copii. 

Borcea recunoaște că este un bărbat romantic și își apreciază soția, care, spune el, se ocupă de absolut tot. 

Cristi Borcea, latura romantică

'Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii', a mai mărturisit fostul acționar.

Deși are nouă copii, Cristi Borcea spune că nu și-ar mai dori copii, însă lasă totul la aprecierea soției sale. 

'Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă', a mai spus Borcea.

Ce spune Cristi Borcea despre cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel: „Dacă ea vrea, eu nu am nicio problemă'Ce spune Cristi Borcea despre cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel: „Dacă ea vrea, eu nu am nicio problemă'

Cristi Borcea a vorbit și despre perioada în care a stat după gratii

'Au fost la început momente grele, nu erau condiții bune, erau gândaci, șobolani, aveam apă caldă doar o dată pe săptămână. În ultimii ani copiii mi-au dat cea mai mare putere, ei m-au ținut în priză. În ultimii 6 ani ne-am văzut de vreo 2 ori pe an, atunci aveam permisii și am avut noorc că Valentina îi iubește pe toți. Este o femeie care mi-a redat echilibrul și liniștea', a concluzionat Cristi Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter