Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua lui! David, fiul lor, este în culmea fericirii

Publicat pe

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au reunit încă o dată, cu ocazia zilei lui de naștere, iar întâlnirea cu micul David a fost, cu siguranță, pentru tatăl lui, cel mai frumos cadou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, iubirea dintre ei aprinzându-se ca un foc de paie și stingându-se cu aceeași repeziciune… S-au cunoscut în 2014, în cadrul emisiunii Burlăcița, iar atunci se părea că cei doi sunt meniți să fie împreună…

Din păcate, cei doi s-au despărțit când Andreea era însărcinată în 4 luni cu fiul lui Cristi, iar o vreme relațiile dintre ei au continuat să fie tensionate. Din fericire însă, în cele din urmă, vedeta și fostul ei iubit au reușit să treacă peste toate și au pus pe primul plan binele lui David.

Citește și: Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune. Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club de select, din Mamaia!

„La mulți ani, tata!”

Din păcate pentru băiețel, care are o relație bună cu tatăl lui, distanța care îi desparte este acum mult prea mare și nu se pot vedea prea des. Andreea locuiește de ceva vreme în Turcia, unde au loc filmările pentru emisiunea „Puterea Dragostei', pe care ea o prezintă, iar David nu îîși poate vedea tatăl pe cât de des și-ar dori.

Iată însă că, de ziua fostului ei iubit, Andreea s-a gândit să îi facă o surpriză, așadar ea și fiul ei s-au urcat în avion și au venit în România. Fotografia pe care bruneta a postat-o ulterior pe una dintre rețelele ei de socializare – însoțită de textul La mulți ani, tata! – este un adevărat moment Kodak, fericirea de pe chipul fiului ei fiind de neprețuit. La prima vedere, cei trei chiar par o familie fericită, deși Andreea Mantea și Cristi Mitrea au luat-o pe drumuri separate.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua lui! David, fiul lor, este în culmea fericiriiAndreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua lui! David, fiul lor, este în culmea fericirii

Andreea își ține iubitul ascuns

Andreea Mantea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, mai ales după relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei. Cu toate acestea, vedeta Kanal D nu e singură… Ei bine, adevărul este că vedeta de la Kanal D nu duce lipsă de dragoste, se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios, despre care nu a dorit să dea prea multe detalii până la ora actuală.

Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune. De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune!

Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Citește și: Dieta Melaniei Trump, la 50 de ani! Prima Doamnă respectă cu sfințenie două reguli esențiale: ce mănâncă în fiecare zi și ce alimente a exclus total din meniul său

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter