Adina Buzatu s-a testat pentru noul coronavirus: "Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare. Cum s-a ajuns aici, nu știu"

Publicat pe

Adina Buzatu și-a făcut testul pentru a afla dacă a contractat noul coronavirus, după ce a participat la un eveniment pe litoral, în compania mai multor persoane. Creatoarea de modă a luat decizia de a se testa, dar și de a se autoizola.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adina Buzatu consideră că cel mai bine ar fi să se izoleze o perioadă, în principiu pentru a-și proteja și fiica, după ce a participat la o petrecere, alături de mai multe vedete la Olimp.

Stilista s-a testat pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează!Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă. Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți', a transmis Adina Buzatu.

Citește și: Adriana Trandafir se luptă de 4 săptămâni cu COVID-19. Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost pacientul zero de la Te Cunosc de undeva:'Am luat boala de la…'

Adina Buzatu: „Mi-am făcut un tratament care ridică imunitate”

Adina Buzatu a mai ținut să sublinieze că are grijă să păstreze distanța socială, dezvăluind că de curând s-a supus unui tratament pentru întărirea imunității.

Citește și: Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri cutremurătoare la 10 ani de la moartea artistei:„Mi-am văzut nepotul doar în ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine'

„Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile. Mai mult de atât, recent, mi-am făcut un tratament care ridică imunitatea și ajută la prevenirea contactării virușilor, inclusiv SARS CoV – 2. Vă doresc sănătate tuturor, pentru că sănătatea este cel mai de preț bun al nostru. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă precauție din partea noastră a tuturor sper să depășim cât mai curând această perioadă dificilă', a mai precizat Adina Buzatu.

Citește și: Marcel Pavel a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Mărturisiri șocante despre momentele infernale din spital:'Am avut tuse cu sânge'

Adina Buzatu s-a testat pentru noul coronavirus: "Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare. Cum s-a ajuns aici, nu știu"Adina Buzatu s-a testat pentru noul coronavirus: "Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare. Cum s-a ajuns aici, nu știu"

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter