Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri cutremurătoare la 10 ani de la moartea artistei: "Mi-am văzut nepotul doar în ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine"

Publicat pe

S-a împlinit un deceniu de la moartea Mădălinei Manole. Au trecut zece ani de durere pentru familia ei și tot atâția în care un bunic nu și-a mai văzut nepotul. Ion Manole, tatăl artistei, povestește cu amar că a putut vedea copilul numai în ziare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ion Manole nu și-a pierdut doar fiica în urmă cu 10 ani, ci și nepotul. Nu a mai avut ocazia de a-l vedea pe Petru Jr. care deja are 11 ani. Motivul? Relațiile dintre familia artistei și soțul acesteia, Petru Mircea, s-au deteriorat iremediabil după deceseul cântăreței.

În urmă cu trei ani, Ion Manole a pierdut-o și pe soția sa, mama regertatei artistei, după ce a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. Alături i-a stat fiul său, Marian și nepotul Mihai, în vârstă de 22 de ani: 'Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie', a spus Ion Manole, vizibil afectat, pentru Click!

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează!Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Cea mai mare durere rămâne că nu și-a putut vedea nepotul de 10 ani: „L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea', a mai precizat Ion Manole.

Citește și: Marcel Pavel a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Mărturisiri șocante despre momentele infernale din spital:'Am avut tuse cu sânge'

Îndrăgita artistă a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni pe 14 iulie 2010.

Conform anchetatorilor, Mădălina Manole s-a sinucis prin otrăvire cu Furadan, un pesticid extrem de toxic. Chiar și așa, părinții Mădălinei, Ion și Eugenia Manole, au continuat să-l acuze pe soțul său, Petru Mircea, de moartea fiicei lor.

Citește și: Miodrag Belodedici iubește din nou, la 55 de ani. Cine este iubita fotbalistului din Generația de Aur și ce planuri au cei doi:„Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat'

Deși părinții Mădălinei nu vor să recunoască, scrisoarea îi aparține Magdei, e scrisul ei acolo’, spunea Petru Mircea, în 2010, despre hârtia pe care Madalina Manole și-ar pus ultimele gânduri. 

Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri cutremurătoare la 10 ani de la moartea artistei: "Mi-am văzut nepotul doar în ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine"Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri cutremurătoare la 10 ani de la moartea artistei: "Mi-am văzut nepotul doar în ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter