Program TV Burlacul. De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Publicat pe

Program TV Burlacul 2021! Show-ul matrimonial de la Antena 1 se difuzează joi seara, începând cu 15 aprilie. De ce a schimbat postul tv ziua și ora de difuzare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Programul TV Burlacul se schimbă. Show-ul matrimonial nu se mai difuzează vineri seară, după ce au survenit mai multe modificări în programul postului tv.

Oficialii postului au luat decizia ca ora și ziua difuzării emisiunii Burlacul să se schimbe. Astfel, show-ul prezentat de Răzvan Fodor și care îl are în prim-plan pe Andi Constantin nu va mai putea fi urmărit în zilele de vineri.

Program TV Burlacul. De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi searaProgram TV Burlacul. De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Programul TV Burlacul se schimbă

Noul sezon Burlacul a debutat pe data de 5 martie, într-o vineri, de la ora 20.30. După cinci ediții difuzate în acest interval orar, emisiunea va începe să fie difuzată joia, începând cu data de 15 aprilie.

Astfel, emisiunea Burlacul va putea fi urmarită în zilele de joi, în loc de vineri. Acesta va fi difuzată de la ora 23.00, cu trei ore mai târziu față de programul inițial.

Citește și: Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de solista Ami:”M-am săturat de aventuri, vreau ceva serios!”

Citește și: Andi Constantin, primul sărut la Burlacul:”Cred că acest moment a fost perfect!”

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel:„Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită:”Eram foarte gelos”

Program Burlacul: de ce se difuzează în zilele de joi

Mai multe motive ar putea sta în spatele acestei decizii. În fiecare vineri seara se difuzau alte emisiuni urmărite la posturi TV concurente, respectiv Survivor la Kanal D sau Românii au talent la PRO TV, în același interval orar. Acum, că Burlacul va fi difuzat joia, de la ora 23.00, practic rămâne singurul show pe acest interval orar și cel mai probabil acest aspect a dus la modificarea programului.

De asemenea, cum Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, în fiecare vineri seara pe Antena 1 se vor difuza filme cu tematică de Paște.

Andi Constantin este Burlacul

Andi Constantin este Burlacul în cel de-al șaselea sezon. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele, se descrie Andi.

Burlacul recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie.

‘Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!, a mai spus Andi Constantin. 

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter