Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: "Am crezut că sparg ușa, am sunat la..."/ EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

Michele Morrone, actorul care a făcut furori în „365 Days', ne-a vorbit despre pasiunea lui pentru muzică. Ne-a mărturisit că el crede în dragoste la prima vedere și ne-a spus că celebritatea a venit la pachet și cu câteva întâmplări pe cât de amuzante, pe atât de bizare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă talentul la actorie, tu ai o voce foarte frumoasă. Când ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Pot spune că a început de foarte mult timp, chiar de când eram foarte tânăr. Eu am trei surori care, când erau mici, obișnuiau să danseze și să asculte muzică. Aș putea spune că am crescut cu ea. Am avut o pasiune pentru muzică încă de când eram copil.

Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: "Am crezut că sparg ușa, am sunat la..."/ EXCLUSIVMichele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: "Am crezut că sparg ușa, am sunat la..."/ EXCLUSIV

Michele Morrone: „Încerc să fiu mereu original'

Ce te inspiră când vine vorba despre muzică?

Să fiu sincer, eu nu am o sursă de inspirație când vine vorba despre muzică, pentru că încerc întotdeauna să fiu eu. Încerc să fiu mereu original. Bineînțeles că sunt artiști care îmi plac, cum ar fi Lenny Kravitz, dar și mulți alții. Deci mă pot inspira oricând.

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days”:”Am rude în România”/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI'.Are o poveste de viață impresionantă

Citește și: Ce decizie au luat Alina și Ilan Laufer după ce și-au adus acasă gemenii născuți prematur:„Sunt protejați în felul ăsta'

Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor:„Cheia unui mariaj fericit este…'

Michele Morrone: „Când iubești pe cineva, totul se schimbă'

Ai lansat recent melodia „Beautiful. Spune-ne mai multe despre povestea din spatele acestui single!

Este o piesă în care e vorba despre puterea dragostei. Uneori suntem prea ocupați să trăim și nu căutăm iubirea. Nu suntem pregătiți pentru iubire, dar când apare în viața noastră, ea schimbă totul, toate planurile, tot ceea ce voiam să facem. Începem să trăim o nouă dragoste și se schimbă totul într-un mod pozitiv. Când iubești pe cineva, când îți pasă de cineva, când îi dăruiești viața ta, totul se schimbă. Puterea dragostei este mereu ceva pozitiv.

Michele Morrone crede în dragoste la prima vedere

Povestește-ne o întâmplare cu una dintre admiratoarele tale! Bănuim că e greu să ieși din casă fără să te asalteze femeile…

Când eram în Germania, în Berlin mai exact, dintr-odată am auzit că bate
cineva la ușa camerei de hotel. Am fost nevoit să sun la securitate, pentru că erau vreo 30 de fete care băteau în ușă. Așadar, am decis să cer ajutor, pentru că mi-a fost teamă să nu spargă ușa. (râde) A fost o nebunie.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Da, cred în dragoste la prima vedere. Chiar mi se întâmplă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Hepta, RAFFAELE CERRACCHIO, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter