Cum se ferește Irina Loghin de boli, la 82 de ani. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață

Publicat pe

Artista de muzică populară Irina Loghin are 82 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Nu mai este un secret pentru nimeni că are un stil de viață sănătos și echilibrat, însă de data aceasta a vorbit despre băutura pe care o consumă în fiecare dimineață și care a ajutat-o să lupte mai bine împotriva simptomelor de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin are un stil de viață sănătos, respectu cu religioniztat un regim alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber, aproximativ 14 km în fiecare zi. Are grijă să consume numai alimente sănătoase, a renunţat la carne în favoarea peştelui, optează pentru multe verdeţuri, fructe şi soia.

Cum se ferește Irina Loghin de boli, la 82 de ani. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineațăCum se ferește Irina Loghin de boli, la 82 de ani. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață

‘Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm’, este de părere interpreta de muzică populară.

Și-a consolidat un sistem imunitar puternic, motiv pentru care, în momentul în care s-a infectat cu noul coronavirus a făcut o formă ușoară a bolii.

„Poțiunea magică' pe care o consumă Irina Loghin zilnic

Totuși, acestea nu ar fi fost „singurele arme' împotriva bolii. Artista a dezvăluit la Vorbește Lumea că o „poțiune magică' ar fi cea care o ține departe de boli și o ajută să-și mențină silueta atât de invidiată. Băutura pe care o consumă dimineața este ceaiul de cătină.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități (…) eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună’, a declarat Irina Loghin.

Citește și: Primele imagini cu Irina Loghin, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19.Unde s-a dus imediat ce și-a revenit

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunitar de invidiat:la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Citește și: Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini:„Frumusețea nu este totul în viață'/ INTERVIU

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, adevărul despre cele mai grele momente din căsnicie:„Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână'/ EXCLUSIV

Irina Loghin a făcut o formă ușoară de COVID-19

Cântăreața de muzică populară este convinsă că această băutură ar fi și cea care a ajutat-o să nu facă o formă gravă a bolii.

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat.(…) M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea (…) Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv.

M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă’, a mai spus artista.

Ritualul de frumusețe la care nu renunță Irina Loghin

Se demachiază cu ulei de măsline și lapte demachiant pe bază de miere de albine sau lăptișor de matcă.

„Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. Nu este deloc sănătos. Este cea mai mare greşeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei.’, spune doamna muzicii populare româneşti.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter