De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Publicat pe

Vestea că Irina Loghin a fost infectată cu COVID-19 a venit ca un șoc pentru fanii artistei, dar și pentru apropiați. Cântăreața ar fi luat virusul în timp ce se afla într-o vacanță pe litoral, alături de familia sa, care a luat la rândul ei virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totuși, interpreta are toate șansele la o vindecare rapidă, asta pentru că face sport regulat și duce un stil de viață extrem de sănătos.

„Nici eu n-am crezut că o să pot ține așa, am fost recent la o clinică de detoxifiere și n-am crezut că o să pot rezista, dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că n-am avut senzație de foame. Din oră în oră ni le dădeau acolo. Și cu colega mea Daniela Condurache, ne miram seara cum se poate să nu ne fie foame. Dar acolo absolut deloc. A treia zi am început să ne obișnuiem, să facem plimbări prin pădure pe acolo. Și au trecut cele 7 zile, cu masajele care le mai făceam și alte proceduri care mi-au prins bine', a declarat Irina Loghin, în urmă cu ceva timp.

Irina Loghin are coronavirus, după ce soțul și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale interpretei de muzică populară: 'Nu zac la pat'

Vedeta spune că a făcut endoscopie și că datorită regimului de detoxifiere ținut a slăbit patru kilograme.

„Important este cum mă simt, așa cum arăt, poate ne-am obișnuit o viață întreagă să ne coafăm, să ne machiem. Este pentru sănătate, un post, ei s-au inspirat după călugării de acum 100 de ani, cum trăiau ei și rețetele de acolo. Și sucurile despre care mi-am dat seama că beau grâu verde. Aveam și pepene roșu, dar foarte puțin, o porție foarte mică, păhărelul cel mai mic cu fructele dulci. Ei combinau și cu semințe, enzime și ce mai puneau ei acolo. Nu îți este foame deloc. M-am trezit cu 4 kilogram lipsă în 7 zile, fără să simt, să îmi biciu organismul', a mai spus ea.

„Deci trebuie combinația asta să nu se simtă, trebuie să completezi prin sucurile care ți le dau ei. Când ai această satisfacție, normal că (…) simți un fel de slăbiciune, dar le spui', a completat artista.

Face mișcare zilnic

 La 80 de ani, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber.

Consumă doar alimente sănătoase, a renunţat la carne în favoarea peştelui, alege multe verdeţuri, fructe şi soia, iar toate acestea o menţin în formă.

Fiul Irinei Loghin, primele declarații după ce familia a fost infectată cu noul coronavirus: „E un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face”

'Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm', spune interpreta de muzică populară.

Face sport zilnic, câte 14 km. Şi pentru că stă în cartierul francez, artista înconjoară Lacul Herăstrău de două ori în fiecare zi, iar plimbarea durează aproximativ trei ore.

De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viațăDe ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Viaţa sănătoasă pe care o duce Irina Loghin i-a inspirat pe mulţi dintre apropiaţii ei. 'Irina Loghin este un om minunat. Suntem extrem de onoraţi că este prietena noastră. De-a lungul anilor, am învăţat de la domnia sa foarte multe lucruri, care ne sunt de folos în carieră şi în viaţă. De la Irina Loghin am învăţat că mişcarea înseamnă sănătate curată şi ne străduim să facem sport o oră pe zi', ne-au spus Alina şi Romeo Negoiasă, care alcătuiesc trupa muzicală Alesis despre sfaturile pe care le-au învăţat de la buna lor prietenă, Irina Loghin. Anul trecut în iulie, cei doi soţi au cununat-o pe fata Irinei Loghin, pe Irinuca, şi pe alesul ei, Bogdan Barbu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter