Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți: e artistă și studentă la Medicină!

Publicat pe

Cătălin Crișan are toate motivele să fie mândru! Fiica lui cea mare, Daria, nu doar că i-a moștenit talentul muzical, dar urmează să îmbrățișeze și profesia mamei sale, medicina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan are peste 600 de melodii compuse de-a lungul carierei și, din fericire, talentul care l-a consacrat drept unul dintre cei mai mari artiști autohtoni, i-a fost transmis și fiicei sale, Daria, care, la doar 20 de ani, este deja o artistă cu ștate vechi, ea fiind actriță și solistă a Teatrului 'C. Tănase' încă de la 18 ani.

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Daria are „tot pachetul”

Mai mult acum trei ani, interpretul faimoaselor piese Vorbește marea, Am albit de dorul tău și Dacă pleci, și-a împlinit visul de a cânta pe scena de la Sala Palatului alături de fiica sa, la spectacolul său aniversar.

Ulterior, Daria a făcut parte din distribuția mai multor piese de teatru și își ajută tatăl la școala deschisă acum doi ani, 'Cătălin Crișan Education Center'. În plus, Daria este talentată și la dans, în ultima lună de liceu tânăra câștigând Premiul I în cadrul concursului de dans 'Sincaifest'.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți: e artistă și studentă la Medicină!Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți: e artistă și studentă la Medicină!

A ales Medicina

Chiar dacă are toate șansele de a-și face o carieră în lumea muzicii și a teatrului, frumusețea ei specială fiind perfect completată de talentul muzical și actoricesc, se pare că Daria vrea să calce pe urmele mamei sale, medicul Lucia Bubulac (care, are, de asemenea, o voce remarcabilă), fiica artistului fiind acum și studentă la Medicină.

„Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. Și ea cântă, și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică. Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte”, a mărturisit Cătălin Crișan pentru click.ro.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerul în căsătorie de trei ori”


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter