A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: "M-a cerut în căsătorie de trei ori"

Publicat pe

Este o mamă fericită și o femeie împlinită! Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, a făcut față cu brio provocărilor din viața ei, iar acum simte că nimic nu-i mai lipsește. Ne-a împărtășit câteva dintre secretele unei căsnicii fericite și de durată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La botezul trecut, te-ai trezit cu o cerere în căsătorie. Cum a fost mo- mentul? Ne poți detalia?

Cred că era a doua sau a treia oară când Mihai mă cerea de soție. Cred că îi plăcea foarte mult emoția momentului. Dacă vorbim despre cererea de la botezul Melissei, practic a fost o cerere făcută de preot (râde) pentru că, ajunşi în fața altarului, eu fiind pregătită de ceremonia botezului, m-am trezit cu un mic buchet de flori în mână, „pasat de către naşa noastră. Nu înțeleg cum de nu mi-am pus în acea secundă întrebarea „ce treabă are buchetul cu botezul? sau, în acel moment fiind vorba despre primul botez de fetiță, poate am crezut că aşa e normal, ca mama să țină şi flori în mână, iar naşul/naşa lumânarea… Nu ştiu, sincer, care a fost gândul meu în acele câteva secunde până să înceapă preotul să vorbească, cert e că vorbele lui au fost: „Ne-am adunat azi aici pentru ceremonia cununiei şi cea a botezului… şi de aici s-a rupt puțin filmul (râde). Tocmai mă pregăteam să-l corectez pe preot, când, uitându-mă în dreapta, la Mihai, l-am văzut zâmbind, naşa în stânga râzând, chiar în spatele meu, o prietenă cu un alt buchețel, pe post de domnişoară de onoare… şi atunci am înțeles. Îți poți închipui că lacrimile au început să curgă în neştire şi l-am întrebat pe preot: „Pe bune???, pentru că Mihai nu îmi spunea nimic, doar zâmbea în continuare complice. Aşadar, a fost o cerere-complot între Mihai, naşi şi preot. Tare emoționant şi neaşteptat a fost!

Citește și: Gabriela Cristea a slăbit considerabil și a dezvăluit secretul:iată meniul ei zilnic, dimineață, la prânz și seara

Este ceva ce ți-ai mai putea dori de la el, de la căsnicia voastră, de la viață chiar?

Tot ceea ce-mi doresc de la căsnicia noastră este să rămânem exact la fel ca până acum în tot restul anilor pe care-i vom trăi pe pământul ăsta, nimic altceva.

Citește și: Karmen Simionescu a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Micuța Sofia s-a îmbolnăvit iar:„A avut roșu în gât și…'

Care e ultima surpriză pe care ți-a făcut-o soțul? Dar tu lui?

Acum două săptămâni, când a venit acasă şi mi-a lăsat un buchet mare de 31 de bujori roșii şi a plecat înapoi la treabă. Eu? Hmmmm… Eh, uite că nu-mi mai amintesc… Ceea ce înseamnă că am o bilă neagră, înseamnă că ar trebui să mă pun chiar acum să pregătesc o surpriză.

Copiii v-au unit și mai mult? Cum s-a schimbat relația voastră de când au apărut prichindeii?

Au apărut  destul de repede  în  viața noastră de cuplu, ce-i drept. Ne-au unit şi ne-au completat. Copiii erau exact ceea ce ne lipsea pentru a ne da un sens clar în viață. Copiii sunt împlinirea totală de cuplu și cred că, dincolo de asta, ne-au schimbat pe noi ca oameni, separat de ceea ce înseamnă viața de cuplu.

Citește și: Fiica cea mare a lui Jorge are 11 ani și e superbă! Decizia luată de artist, după ce fetița s-a întors din America definitiv:„Am și plâns'

Bănuim că Mihai este bărbatul pe care l-ai așteptat mereu. Spune-ne, cum a reușit el să te cucerească, ce te-a impresionat prima oară la el? Dar acum?

DA! Un „da clar şi răspicat! Este omul care mă provoacă şi mă stimulează din toate punctele de vedere, omul care mi-a stârnit interesul, admirația şi sentimentele de la prima întâlnire. Încă de la prima întâlnire m-a fascinat cu subiectele de discuție despre pictură, muzică, artă, fizică, planete… Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale. Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui. Bifam pe lista de calități (în gând): deştept, educat, învățat, pasionat, spirit tânăr, înnebunit după călătorii, vise de familist, ochi albaştri. Ce să mai spun? Mă „împachetase. (râde)

Citește și: Prima vacanță în patru! Cum arată iubita lui Liviu Vârciu în costum de baie, la două luni după ce a născut un băiețel

Ai ierta vreodată infidelitatea? Pe principiul „stau pentru copii, multe femei acceptă nefericirea de dragul aparențelor. Care este părerea ta despre asta?

Cred că sunt două aspecte diferite în întrebarea asta. Să rămâi nefericit într-o familie numai de dragul aparențelor sau pentru copii este un chin care doar se prelungeşte până când unul dintre parteneri va pleca oricum. Cu asta, clar, nu sunt de acord. Nefericirea părinților se va simți oricum între copii. Infidelitatea se poate întâmpla şi dintr-o greşeală,  ambiție  prostească,  nu ştiu. Nu vorbesc despre o infidelitate ce presupune o viață dublă, ci despre una întâmplătoare. Sincer, nu ştiu dacă aş ierta, dar asta nu ar însemna neapărat că nu aş mai iubi. Nu îmi doresc să aflu, evident!

Tu ai trecut printr-un divorț … Ce ai învățat din prima căsnicie, fie ea și atât de scurtă?

Da. Că lucrurile nu trebuie forțate. Dacă nu simți cu adevărat că trebuie să se întâmple un lucru, mai ales când e vorba despre căsătorie, nu-l face de gura lumii sau pentru că aşa trebuie. Fă-l când crezi că e momentul sau dacă tu crezi că e cazul.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles referitor la custodia copiilor! Băieții vor sta două săptămâni în grija tatălui:„Îmi lipsiți!'

A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: "M-a cerut în căsătorie de trei ori"A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: "M-a cerut în căsătorie de trei ori"

Sursa foto: PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter