Gabriela Cristea a slăbit considerabil și a dezvăluit secretul: iată meniul ei zilnic, dimineață, la prânz și seara

Publicat pe

Gabriela Cristea și-a dorit enorm să aibă copii, iar visul i s-a împlinit. Cu toate că este o femeie împlinită, vedeta rămăsese cu câteva kilograme în plus din sarcini, motiv pentru care s-a apucat serios de un stil de viață sănătos. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea a slăbit considerabil și acum se simte mult mai bine în pielea ei. Are mai multă energie și este mult mai disciplinată, lucru care o ajută și pe plan familial. 

Gabriela Cristea a declarat pentru TvMania care a fost momentul în care s-a decis să își schimbe complet stilul de viață.

„În viață sunt momente când trebuie să iei o pauză și să te ocupi de lucrurile pe care trebuie să le faci la momentul respectiv, ca în cazul meu am făcut cei doi copii. Dar la un moment dat, trebuie să te întorci la viața ta și oricât de mult ai amâna momentul revenirii, pentru că e plăcut să trăiești așa într-un , vine o zi când spui stop' 

Vedeta spune că s-a apucat în urmă cu mult timp de slăbit, dar rezultatele nu apar de pe o zi pe alta. 

Nu ține cont de cântar

„Eu m-am apucat mai demult, doar că am avut momente când am slăbit, iar m-am îngrășat, iar am slăbit. Acum însă m-am apucat așa serios și ce mă oprește e faptul că rezultatele nu vin chiar așa de pe o zi pe alta, iar cel mai greu a fost să mă uit pe cântar. Drept urmare am hotărât să nu mă mai uit, nu știu câte kilograme am slăbit și nici nu vreau să știu. Important este să fiu într-o formă fizică bună, pentru că vor veni cu siguranță și kilogramele în minus'

Prezentatoare spune că nu a renunțat la foarte multe alimente, ci mai degrabă a ajustat cantitatea. 

„Practic nu am renunțat la mare lucru. Mănânc absolut orice, doar că mănânc în cantități mici sau moderate. Nu mai mănânc pâine albă sub nicio formă sau produse din făină albă. Mănânc pâine integral, dar foarte puține și acelea și paste integrale cam o dată la două săptămâni. Chiar și dulce mănânc într-o proporție de trei ori la două săptămâni și atunci în proporții foarte mici cât să îmi satisfac pofta de dulce și să nu mă frustreze zilnic' 

Ce mănâncă în fiecare zi

Cât despre meniul ei zilnic, Gabriela Cristea spune că mănâncă ultima masă la ora 19:00, care adesea e formată din fructe. 

Gabriela Cristea a slăbit considerabil și a dezvăluit secretul: iată meniul ei zilnic, dimineață, la prânz și searaGabriela Cristea a slăbit considerabil și a dezvăluit secretul: iată meniul ei zilnic, dimineață, la prânz și seara

„La 8.30 mănânc micul dejun care poate să însemne o sana cu 2 biscuiți integrali, după care mănânc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, după care la prânz, la 13.30, mănânc o salată care poate să fie cu pui, poate să fie cu ton, cu ou, cu brânză, dar niciodată amestecate. În schimb consum legume din toate felurile și toate culorile. După-amiază am la ora 16.30 o gustare care poate să însemne o mână de migdale, care poate să însemne un iaurt, biscuiți, 2-3 tablete de ciocolată. Seara nu mănânc foarte mult, ultima masă este la 19.30, eu mănânc undeva pe la 19.00 totuși și am alimente foarte ușoare ori pepene, ori ananas, paste integrale', a spus ea. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter