Andreea Bănică a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig: ”Mi-a băgat lanterna în ochi”

Publicat pe

Andreea Bănică și Lucian Mitrea par a fi de o eternitate împreună, iar cei doi au trecut prin o grămadă peripeții de când sunt împreună. Artista a povestit despre cele mai memorabile locuri în care a făcut dragoste alături de soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 25 de ani, chiar înainte ca vedeta să împlinească vârsta majoratului. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații picante, iar recent artista a recunoscut că a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu soțul ei.

La vremea respectivă, cei doi erau niște tineri rebeli și plini de idei năstrușnice. Vedeta a mărturisit că a făcut dragoste cu soțul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!', a povestit artista în cadrul emisiunii  La Măruță'.

Andreea Bănică a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig: 'Mi-a băgat lanterna în ochi'Andreea Bănică a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig: 'Mi-a băgat lanterna în ochi'

Citește și: Război între Andreea Bănică și Iulia Albu! Solista a făcut-o praf, în direct, la TV: 'E o perversă și o prefăcută'

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 25 de ani

Într-o postare pe blog-ul ei, Andreea a povestit cum l-a cunoscut pe Lucian, cel care a fost primul ei iubit, alături de care trăieşte una dintre cele mai lungi poveşti de iubire din industria muzicală românească.

'Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian. (…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 25 de ani, sunt împreună cu „același iubit’, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor.', a spus vedeta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter