Irina Loghin are coronavirus, după ce soțul și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale interpretei de muzică populară: ”Nu zac la pat”

Publicat pe

Irina Loghin, în vârstă de 81 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Interpreta de muzică populară se află internată la Matei Balș, alături de soțul, dar și de fiul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artista face primele declarații, după ce a fost infectată cu COVID-19. Irina Loghin are coronavirus, însă este asimptomatică. Interpreta de muzică populară crede ca luat virusul de la soțul și fiul ei.

„Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom. Mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul Matei Balș și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte, foarte bine.', a declarat Irina Loghin la Antena 3.

Citește și: Cum a fost cucerită Irina Loghin de soțul ei. A împlinit 81 de ani și 45 de căsătorie: 'Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, l-am urcat pe o lădiță'

Soțul și fiul vedetei sunt asimptomatici. Cei doi ar fi contractat acest virus după ce au fost la mare. Irina Loghin se simte destul de bine și răsuflă ușurată că analizele au ieșit bine la vârsta pe care o are.

'Soțul și fiul au fost la mare, dar și ei sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Eu nu am ieșit deloc, am fost destul de atentă. Sunt foarte bucuroasă, pentru că analizele de sânge, radiografia pulmonară și computerul la plămâni mi-au ieșit foarte bine. S-au mirat că la vârsta mea au ieșit atât de bine. Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut eu să rămân să mai fac încă un test mâine', a mai spus artista.

Irina Loghin are coronavirus, după ce soțul și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale interpretei de muzică populară: 'Nu zac la pat'Irina Loghin are coronavirus, după ce soțul și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale interpretei de muzică populară: 'Nu zac la pat'

Citește și: Irina Loghin a ajuns la spital, după ce soțul ei a fost depistat cu COVID-19: „Îmi vine să ies pe geam, să plec!”. Care este starea de sănătate a artistei de 81 de ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter