Cine este bărbatul pe care l-a iubit Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe Prințul William. Acesta s-a căsătorit cu o femeie care seamănă perfect cu Ducesa

Publicat pe

Înainte de a-l cunoaște pe Prințul William, Kate Middleton a mai avut un iubit în studenție. Puțini știu detalii despre primul iubit al ducesei, care, între timp s-a căsătorit cu o femeie care îi seamănă izbitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prințul William nu a fost primul și singurul iubit al lui Kate Middleton! Ar fi fost prea de tot să-și cunoască prințul din prima!

Înainte ca membrul familie regale britanice să apară în viața ei, Kate Middleton a avut o relație cu Rupert Finch, pe când era stundentă la Universitatea St. Andrew’s. Cei doi s-ar fi întâlnit timp de un an, până când a apărut alesul inimii ei, cel cu care a și început o relație la scurtă vreme de la despărțire.

Citește și: Rachel McAdams este însărcinată!Actrița va deveni mamă pentru a doua oară

Kate Middleton, prietenă cu soția fostului iubit

Rupert Finch este de profesie avocat și, între timp, și-a refăcut viața alături de o frumoasă femeie, care culmea… este copia fidelă a Ducesei de Cambridge!

Citește și: Infectată cu coronavirus, fiica Prințului Albert de Monaco a trăit un coșmar!Spre deosebire de tatăl ei, tânăra de 28 de ani a avut o formă gravă

Coincidența face că bărbatul s-a însurat tot cu o persoană de viță nobilă, prietenă cu Prințul William. Este vorba despre Lady Natasha Rufus Isaacs, fiica Marchizei de Reading, care i-a dăruit trei copii soțului ei, notează spynews.ro.

Mai mult, se pare că pe cele două cupluri le leagă o frumoasă relație de prietenie, Kate Middleton sprijinind cariera soției fostului iubit. Lady Natasha deține brandul de haine Beulah.

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Cine este bărbatul pe care l-a iubit Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe Prințul William. Acesta s-a căsătorit cu o femeie care seamănă perfect cu DucesaCine este bărbatul pe care l-a iubit Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe Prințul William. Acesta s-a căsătorit cu o femeie care seamănă perfect cu Ducesa

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter