Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: "Frumusețea nu este totul în viață"/ INTERVIU

Publicat pe

Alina Pușcău, fosta concurentă de la Ferma a plecat de ani buni din țară. S-a adaptat în străinătate, dar începutul nu a fost ușor pentru ea. Frumusețea nu i-a deschis toate ușile, iar vedetei nu i-a fost ușor să ajungă pe culmile succesului! Alina Pușcău ne-a povestit cum au fost primii ani printre străini!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cred că sunt puțini cei care știu povestea ta de viață. Și probabil mulți cred că ești o femeie frumoasă care a avut mereu ușile deschise… De câte ori te-a ajutat frumusețea, în viață?

Frumusețea nu este totul în viață, trebuie să fii și ambițioasă, să ai  și talent, să investești în tine. În plus, frumusețea pălește în timp, e important să mai ai și ceva în cap.

Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: "Frumusețea nu este totul în viață"/ INTERVIUAlina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: "Frumusețea nu este totul în viață"/ INTERVIU

Alina Pușcău: „Contează ce e la interior”

Când ai conștientizat că ești, totuși, o femeie frumoasă și că asta te va putea ajuta să-ți schimbi viața?

La 16 ani, când am câștigat concursul Elite Model Look, dar nu m-am considerat neapărat o femeie frumoasă. Până la urmă, contează ce e la interior. (zâmbește) Știu că sună a clișeu, dar frumusețea interioară se vede și la exterior.

Cum a fost momentul în care ai plecat din ară? Ce oportunitate ai avut, cum de te-ai hotărât să faci acest pas?

Am plecat din țară, definitiv, la vârsta de 16 ani, când am câștigat Elite Model Look. Înainte de acest moment, am colaborat cu o agenție de modele și, la vârsta de doar 14 ani, am lucrat, pentru o perioadă, la Paris.

Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, este însărcinată:„Mi-a fost teamă să nu pierd copilul!'

Alina Pușcău: „Tot ceea ce am făcut a fost o provocare”

Cum au fost primii ani printre străini? Te-ai confruntat cu greutăți, cu prejudecăți?

Destul de dificil, la început, pentru că nu vorbeam limba franceză și eram departe de familie. Însă, în timp, m-am acomodat și mi-am făcut prieteni. De prejudecăți, din fericire, nu m-am lovit niciodată.

Cât de greu sau cât de ușor ai reușit să- ți câștigi existența?

Nimic nu a fost ușor, cu  siguranță. Dar tot ceea ce am făcut a fost o provocare pentru mine, am învățat din fiecare moment și am mers mai departe în carieră. Faptul că am început de mică a fost, cu siguranță, o lecție de viață importantă!

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter