Andreea Mantea a avut primul job la 15 ani: "Toți banii câștigați îi dădeam pe prostii"

Publicat pe

Acum este vedetă și o cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu că pentru Andreea Mantea primul job a fost unul deloc ușor. Vedeta Kanal D nu s-a jenat niciodată să vorbească despre începuturile modeste, ba chiar este mândră de faptul că, la doar 15 ani, își câștiga singură primii bani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut, dar pentru Andreea Mantea primul job nu a avut legătură cu lumea showbizului. Nu este un secret pentru nimeni că simpatica brunetă s-a născut în București, într-o familie modestă, și, prin urmare, a început să-și câștige singură banii de buzunar încă din adolescență. Nu s-a lăsat învinsă de greutăți și, chiar dacă era total lipsită de experiență, a dat probă pentru jobul de picoliță, într-un restaurant.

Andreea Mantea a avut primul job la 15 ani: "Toți banii câștigați îi dădeam pe prostii"Andreea Mantea a avut primul job la 15 ani: "Toți banii câștigați îi dădeam pe prostii"

Andreea Mantea, primul job… într-un restaurant

Pentru Andreea Mantea primul job nu a fost în televiziune… dar prima încercare a fost cu noroc, deși avea toate șansele să pice proba. Norocul ei a fost că patroana a plăcut-o, iar acest lucru a înclinat mult balanța pentru angajare. Drept urmare, la 15 ani a început să câștige primii bani ducând tava pe la mese.

Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc', a povestit vedeta într-un interviu pentru Formula As.

Locul de muncă modest avea să-i deschidă însă drumul. În timp ce servea pe la mese, Andreea a fost remarcată de șefa unei agenții de modele… iar restul e istorie. La 34 de ani, Andreea Mantea este o mamă fericită și o femeie de carieră împlinită.

Citește și: Meda și Nicos, eliminați de la Puterea Dragostei împreună: „Iubirea lor nu mai suportă bariere”

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ion Chiriac a murit. Era unul dintre artiștii din Cenaclul Flacăra. Care este cauza decesului

Citește și: De ce a fost eliminat Alin Sălăjean de la Survivor. Ce mesaje le-a transmis lui Cătălin Moroșanu și lui Musty

Pregătită să devină mamă din nou?

După o relație încheiată urât cu Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, bruneta de la Kanal D a decis să își trăiască următoarea poveste de dragoste în liniște, discret. Și pentru că maternitatea i-a priit, iar cu David, fiul ei, are o relație specială, Andreea a vorbit despre planurile de viitor.

Andreea a găsit momentul perfect pentru a aduce în discuție intențiile sale de față cu fiul ei și, în timp ce-și așeza cerceii, l-a testat puțin pe micuț, făcând o mărturisire neașteptată.

„Stiu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei’, a povestit bruneta în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea.

David nu a părut foarte încântat, și e de înțeles – cel puțin la vârste mici nu e rău să fii răsfățat și unicul centru de interes al părinților tăi…

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter