De ce a fost eliminat Alin Sălăjean de la Survivor. Ce mesaje le-a transmis lui Cătălin Moroșanu și lui Musty

Publicat pe

Alin Sălăjean a părăsit Survivor România. Concurentul a fost eliminat din competiție, după ce medicul nu i-a mai dat voie să participe. Astfel, Războinicul nu a putut merge mai departe din concurs din motive medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean este al doilea concurent eliminat de la Survivor, din motive medicale, după Alexandra Stan. Războinicul cunoscut în competiție drept „Buturugă” a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale.

În urma mai multor analize și teste, medicul a decis că Alin Sălăjean nu mai poate continua competiția din Republica Dominicană, fiind nevoit să se întoarcă în România.

De ce a fost eliminat Alin Sălăjean de la Survivor. Ce mesaje le-a transmis lui Cătălin Moroșanu și lui MustyDe ce a fost eliminat Alin Sălăjean de la Survivor. Ce mesaje le-a transmis lui Cătălin Moroșanu și lui Musty

Alin Sălăjean, eliminat de la Survivor

Anunțul a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, în cadrul consiliului. Discursul lui Alin Sălăjean după această veste a emoționat mai mulți concurenți.

'Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut.

Dacă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat”, a transmis Alin Sălăjean.

Alin Sălăjean, mesaje pentru Musty și Cătălin Moroșanu

Alin Sălăjean a ținut să-i transmită un mesaj lui Cătălin Moroșanu, concurentul cu care a avut mai multe divergențe: 'Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai'.

Din echipa lui, Alin Sălăjean a avut cele mai multe conflicte cu Musty, astfel că a ținut să-i spună și lui câteva cuvinte.„Lui Musty îi zic așa, e singurul om cu care am avut divergențe. M-a jignit, nu am avut nimic.  Eu, la 36 de ani, plec de aici cu niște performanțte sportive pe care nu mi le imaginam niciodată. Plec din acest concurs cu inima împăcată”.

Alin Sălăjean de la Survivor a fost acuzat că fuge de muncă de către colegi

Alin Sălăjean de la Survivor a fost luat în vizor de către Războinici că s-ar sustrage de la muncă sau că nu ar avea inițiative în tabără.

Răspunsul lui Alin Sălăjean în fața criticilor a fost că încă mai are de învățat multe la Survivor și s-a arătat dispus să-și aduca contribuția în camp.

„Legat de inițiative, oamenii de acasă o să vadă în ce proiecte m-am băgat și inclusiv Faimoșii și vom vedea cine are sau nu dreptate.

Până atunci sunt doar supoziții. Imaginați-vă un tablou, acasă cu Didina mea dacă se arde un bec, și o recunosc în fața oamenilor care ne urmăresc, Sălă stă cu scaunul și Didina soția mea schimbă becul, a declarat Alin Sălăjean.

Citește și: Scandal între Alin Sălăjean și Musty Camara la Survivor:'Nu mai scuipa'. Ce se întâmplă între Războinici

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:'Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!'

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui:„Ți se pare normal ce-ai făcut?’

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul’/ EXCLUSIV

Diana îi ia apărarea soțului ei, Alin Sălăjean de la Survivor

Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor, a vorbit la Teo Show despre cum este concurentul, de fapt, acasă și ce anume face. Diana a recunoscut că soțului ei ar trebui să i se spună ce anume să facă. Nu s-ar sustrage de la muncă, ci doar funcționează după niște sarcini bine definite.

‘Eu cred că problema în tabăra Războinicilor este că ei nu au niște sarcini bine definite. Alin nu e genul de om care să se sustragă de la muncă. Deci el dacă știe că într-o zi are de făcut ceva în casă, face.

Dar trebuie să i se spună, ăsta e adevărul. Dacă ei și-ar stabili înainte nu cred că ar avea nimeni ce să-i reproșeze pentru că el face ce are de făcut. La fel și acasă, dacă se arde un bec și eu sunt singură acasă, eu pot să-l schimb pentru că eu sunt foarte descurcăreață, fac prin casă orice. Dar dacă e singur acasă nu vă imaginați că stă pe întuneric până ajung eu‘, a povestit Diana, soția lui Alin Sălăjean.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter