Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor! Actrița îi învinovățește pe Faimoși: "Astea au fost jocurile colegilor"

Publicat pe

În urma voturilor publicului telespectator, Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor și va părăsi competiția din Republica Dominicană. Înainte de plecare, actrița a făcut însă o declarație surprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor și urmează să părăsească Republica Dominicană. Deși publicul de acasă a fost cel care a decis, actrița și-a acuzat colegii de echipă că au pus la cale o strategie care a dus la eliminarea ei… Cu toate acestea, concurenta declară că pleacă din competiție cu capul sus, convinsă că a făcut tot ce a putut.

Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor! Actrița îi învinovățește pe Faimoși: "Astea au fost jocurile colegilor"Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor! Actrița îi învinovățește pe Faimoși: "Astea au fost jocurile colegilor"

Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor! Publicul de acasă a decis

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor de voturile telespectatorilor, însă, spune ea, o parte din vină o au colegii ei Faimoși, care ar fi pus la cale niște strategii, pentru ca ea să fie cea care va părăsi competiția. Dar cum orice rău e spre bine, actrița este fericită că, astfel, se poate întoarce la fiul ei, Dimitrie.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. 

Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine', a mai spus Simona Hapciuc, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător”/ EXCLUSIV

Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

Citește și: Christina Aguilera, greu de recunoscut pe stradă: s-a îngrășat din nou. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite”

Simona nu a plecat tocmai împăcată cu situația și, drept dovadă, la plecare nu și-a luat rămas-bun de la Zanni, Sebastian Chitoșcă, Culiță Sterp, Jador și Cosmin Stanciu.

Simona își crește singură fiul

Pentru Simona Hapciuc faptul că a fost eliminată de la Survivor are și o parte bună – se va întoarce la fiul ei, micuțul Dimitrie, pe care îl crește singură și care este rațiunea ei de a trăi. Concurenta de la Survivor a avut o viață deloc ușoară, însă fiul ei i-a dat puterea de a merge mai departe.

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile’, a mai declarat Simona, pentru click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter