Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor: „Cheia unui mariaj fericit este...”

Publicat pe

Diana Șucu, șoția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor, a vorbit despre viața de familie și despre căsnicia pe care o are cu omul de afaceri. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună doi băieți, de 14 și 12 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Diana Șucu se dedică familiei și a dezvăluit că adoră să gătească pentru soțul ei și cei doi copii ai lor.

Îmi place la nebunie să gătesc, am învăţat privind-o pe mama, care găteşte foarte bine. Eu gătesc fără să citesc o reţetă. Spre exemplu, îi prepar lui Dan un mix inventat de mine, din ton, lămâie, parmezan, muştar iute, piper, un pic de maioneză făcută în casă, un strop de Almete, castravete acru tăiat foarte mic. Şi toată această  compoziţie, de-altfel bombă calorică, o aşez pe un pat de castravete acru într-o baghetă foarte proaspătă. Este un deliciu! Sau Dan este înnebunit după pastele cu ton pe care i le prepar, iar băieţii mei sunt în culmea fericirii când le gătesc musaca cu piure', a declarat Diana Șucu.

Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor: „Cheia unui mariaj fericit este...'Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor: „Cheia unui mariaj fericit este...'

Diana Șucu: „Soţul meu este sufletul meu pereche'

Diana Șucu a renunțat la cariera în televiziune pentru a se implica în viața de familie, dar și în afaceri alături de Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor de la Pro TV. Soția omului de afaceri a vorbit despre cum l-a întâlnit pe Dan Șucu și despre iubirea puternică dintre ei.

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut.Cum îl cheamă pe băiețel

Citește și: Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț:„Isa este într-o perioadă grea'

Citește și: Mihnea, fiul lui lui Iura Luncașu, actor în serialul Profu, de la PRO TV

Citește și: Gabriela Cristea, din nou la tribunal într-un proces care are legătură cu Marcel Toader.Vedeta, somată să plătească 40.000 de euro

Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, a declarat Diana Șucu în 2019, pentru revista OK!

Cine este Dan Șucu de la Imperiul Leilor

Dan Șucu a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluție cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei.

Grupul Mobexpert are 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Platforma de vânzare online a grupului atrage lunar peste 1 milion de vizitatori și generează o treime din cifra de afaceri.

Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor', a spus Dan Șucu.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter