Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț: „Isa este într-o perioadă grea”

Publicat pe

Oana Roman încearcă să o ajute pe fiica ei, Isabela, să treacă peste această perioadă delicată reprezentată de divorțul dintre ea și tatăl fetiței, Marius Elisei. Vedeta le-a propus celorlalte participante de la emisiunea Mămici de pitici, cu lipici să cheme un specialist în parenting pentru a primi sfaturi legate de creșterea copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a avut ideea de a chema în cadrul emisiunii de pe Antena Stars un specialist în parenting care să ofere sfaturi tuturor vedetelor care participă la Mămici de pitici, cu lipici. De asemea, a mărturisit că i-ar prinde bine niște idei din partea unui specialist având în vedere că fiica ei, Isa, trece printr-o perioadă mai delicată, acum că părinții ei s-au despărțit.

Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț: „Isa este într-o perioadă grea'Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț: „Isa este într-o perioadă grea'

Oana Roman a mai povestit că ea a mai fost la psiholog în trecut, lucru care i-a fost benefic.

„Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot așa, ca părinte poate că ai nevoie de un pic de terapie din care să alegi ce consideri că-ți este de folos. (…) Având în vedere că Isa este într-o perioadă grea din cauza situației și eu sunt și foarte impulsivă și mă cam ia flama câteodată, nu mi-ar strica să discut cu cineva care să-mi explice', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Andrei Aradits, declarație neașteptată despre Oana Roman:„E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici'

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit:'Taică-su, când o să afle…'

Citește și: Gabi Luncă și-a prevăzut moartea.Ce visase înainte să se îmbolnăvească de COVID-19. „Domnul îmi chema mama'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu:„Sunt îngerii mei păzitori!'

Oana Roman: „M-am gândit să consultăm un specialist'

Oana Roman își dorește să primească sfaturi de la un specialist în parentig, spunând că i-ar prinde bine să învețe niște tehnici noi. Vedeta își dorește să aibă o relație cât mai bună cu fiica sa și să afle care sunt soluțiile ideale pentru rezolvarea unor mici probleme care pot apărea.

Ideea e că toată nebunia asta în a te abține de a spune „nu' copiilor, deși trebuie la un moment dat să înțeleagă că nu are voie practic să facă anumite lucruri, m-am gândit să consultăm un specialist în parenting. Să vină să ne învețe niște tehnici. E evident că fiecare părinte își dorește pentru copilul lui ce e mai bun. M-am gândit că poate fi interesant ca un specialist să vină la fiecare dintre noi în parte, să analizeze și să ne spună care ar fi soluțiile', a mai spus Oana Roman.

Isabela nu știe că părinții ei au divorțat

Marius Elisei a spus că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea că părinții ei sunt despărțiți, dar că va face tot posibilul să fie prezent în viața ei, măcar la evenimentele importante.

Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!’. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!, a spus Marius Elisei.

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze, a mai adăugat Marius Elisei.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter