Andrei Aradits, declarație neașteptată despre Oana Roman: „E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici”

Publicat pe

Andrei Aradits a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a fost pus să caracterizeze persoane publice. Actorul din serialul „Vlad', de la PRO TV, a făcut afirmații neașteptate despre Oana Roman și fosta lui colegă de la Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits apare din ce în ce mai rar la TV, dar acum a onorat invitația lui Cătălin Măruță și a fost prezent în emisiunea acestuia.

Prezentatorul TV l-a provocat pe Andrei Aradits să caracterizeze într-un cuvânt diferite vedete din sowbiz-ul românesc. Printre respectivele persoane s-a aflat și Oana Roman, despre care Andrei Aradits a spus că nu o cunoaște.

Andrei Aradits, declarație neașteptată despre Oana Roman: „E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici'Andrei Aradits, declarație neașteptată despre Oana Roman: „E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici'

„Nu știu cine e. Nu văd. Cine e?', a întrebat Andrei Aradits inițial.

Nu a durat mult, iar actorul a spus care crede el că ar fi cuvântul potrivit pentru Oana Roman.

Cred că mici. Nu știu, e un cuvânt care se potrivește, nu? E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici, așa m-am gândit', a spus actorul

Citește și: Paul Ritter, actorul din miniseria Cernobîl, a murit la 54 de ani.Suferea de o boală gravă

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:„Încă îi mai pregătesc masa'

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman:„Isa a fost tare încântată'

Citește și: Cum arată fata Andreei Bănică.Sofia are 12 ani și adoră să cânte

Andrei Aradits, despre Ozana Barabancea

Andrei Aradits a fost nevoit să o caracterizeze și pe Ozana Barabancea într-un cuvânt. Cei doi au fost colegi la Te cunosc de unde, însă actorul a plecat de la Antena 1 și a semnat un contract cu Pro TV, jucând în serialul „Vlad'.

În momentul în care a trebuit să găsească un cuvânt care i s-ar potrivit Ozanei Barabancea, acesta a spus:

Un cuvânt? Eram sigur că o să faci asta. (…) Aș vrea să spun un soare, dar aș putea să spun și eclipsă. Nu știu sigur, ceva între soare și eclipsă. Nimic. Mi-ai zis să zic un cuvânt. Prefer să zic lucruri vagi. Nu-mi place, mă pui să jignesc oameni', a spus Andrei Aradits, potrivit libertatea.ro.

După care Andrei Aradits s-a răzgândit și a ales cu totul alte cuvinte pentru fosta sa colegă de la Te cunosc de undeva.

O floare, un ceva, nu știu flori de-astea, pare ceva mai de morm… Nu știu ce floare. O floare, un bujor', a încheiat Andrei.

Andrei Aradits, despre mesajele jignitoare din online

Andrei Aradits a vorbit și despre mesajele jignitoare din online. Actorul a mărturisit că este sensibil la astfel de mesaje și a oferit un exemplu care are legătură cu Simona Halep.

Nu suport asta. Pe mine mă sperie. Eu sunt sensibil. Mi-e teamă de asta și îți dau un exemplu. La un moment dat, Simona Halep, nu mai știu, cred că a pierdut ceva și a avut un interviu și mi s-a părut așa de drăguță și un om mișto. Pe bune. Am avut așa un sentiment de ‘vreau să intru pe pagina ei de Facebook și să-i zic ceva, să o felicit.

Am intrat pe pagina ei de Facebook și am rămas înmărmurit pentru că, pe lângă niște mesaje de felicitări, erau niște mesaje de hate care m-au îndurerat teribil. De ce s-o înjuri pe fata aia? Cum să-ți permiți, tu, oricine ai fi, să spui porcăriile alea. Sper că nu le citește. Eu aș suferi îngrozitor', a spus Andrei Aradits.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter