Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț: "Încă îi mai pregătesc masa"

Publicat pe

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a venit la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați. De asemenea, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit, printre lacrimi, despre relația cu Andrei Ștefănescu, la 6 luni de la divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antonia Ștefănescu nu doar i-a impresionat pe cei drei jurați de la Chefi la cuțite cu preparatul său, dar a și vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Printre care și despre divorțul de Andrei Ștefănescu, cel de care s-a despărțit acum 6 luni.

Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț: "Încă îi mai pregătesc masa"Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț: "Încă îi mai pregătesc masa"

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a mărturisit că, atunci când era mică, mama ei a fost nevoită să plece în Italia ca să muncească. Aceasta le-a spus fiicelor sale că pleacă pentru 9 luni, însă cele 9 luni s-au transmormat în 17 ani.

Mama Antoniei era singura care putea să întrețină familia din cauză că tatăl se îmbolnăvise.

Citește și: Antonia și Alex Velea, la Chefi la Cuțite!Au pregătit un preparat exotic

Citește și: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Denis Ștefan, tată pentru a doua oară.Soția lui, bebelușa Cristina, este însărcinată

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, condamnat la 1 an de închisoare cu executare.Ce ilegalitate a comis

Antonia, despre Andrei Ștefănescu: „Ne vizitează aproape zilnic”

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a vorbit despre relația pe care o are cu artistul, la 6 luni de la divorț: „Poate sună a clișeu, dar (n.r.- suntem în) relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat. Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta. Sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte„, a spus Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Drama Antoniei Ștefănescu de la Chefi la cuțite

După mai mult timp, sora Antoniei Ștefănescu a plecat la facultate, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a rămas acasă împreună cu tatăl ei.

„Eu știu să fac mai mult mâncăruri tradiționale de la mama și de la bunica. O iubesc pe mama atât de mult și, efectiv, ea este eroul meu. Pentru mine nu există o femeie mai puternică. Aveam 9 ani când mama ne-a anunțat că este nevoită să plece la muncă în Italia, pentru că tatăl meu se îmbolnăvise de trei ani și, evident, a fost greu să ne descurcăm doar cu salariul ei. Mi-a spus să o ascult pe sora mea că ea va lipsi doar nouă luni, doar că aceste nouă luni s-au transformat în 17 ani și încă nu a venit acasă.

După nu foarte mult timp a plecat și sora mea la facultate la Timișoara și apoi am rămas cu tata. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu el. Oricum era o relație frumoasă, dar s-a dezvoltat și a devenit ceva care să reziste pentru tot restul vieții’‘, a spus Antonia Ștefănescu, potrivit spynews.ro.

Ce a gătit Antonia Ștefănescu la Chefi la Cuțite

Antonia Ștefănescu le-a gătit celor trei jurați de la Chefi la cuțite „Ciorbă deasă de porumb'. Preparatul ei a fost unul câștigător pentru că i-a adus fostei soții a lui Andrei Ștefănescu cuțitul necesar pentru a trece în etapa următoare.

Astăzi o să prepar o ciorbă de pui, se numește Ciorbă deasă de porumb. Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place să văd ce iese. Iubesc și să mânânc, sunt gurmandă, mâncarea mă face fericită. Mă chinui să mă abțin să nu mănânc, să nu mă îngraș. Mâncarea adună oameni, prieteni, la masă. În plus, când gătești nu poți face doar o porție, faci mai multe și împarți”, a spus Antonia Ștefănescu la Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter