Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI”. Are o poveste de viață impresionantă

Publicat pe

Michele Morrone a devenit rapid celebru odată cu filmul 365 de zile. Actorul italian are o poveste de viață impresionantă. Până să ajungă unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, Michelle avea o viață obișnuită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Michele Morrone, cel care joacă rolul lui Massimo Torricelli, are 29 de ani și este actor și cântăreț. Născut în Melegnano, Italia, acesta a studiat teatrul la Teatro Fraschini Di Pavia.

Michele Morrone are doi băieți dintr-o căsătorie anterioară

În anul 2014, Michele Morrone s-a căsătorit cu Rouba Saadeh, o creatoare de modă din Italia, de care a divorțat patru ani mai târziu. Cei doi au împreună doi băieți, pe nume Marcudo și Brado.

Se pare că despărțirea de Rouba Saadeh l-a afectat emoțional pe Michele Morrone. Acesta a suferit de depresie și a fost pe punctul de a renunța la cariera artistică, refuzând pentru o perioadă să mai performeze. Mai mult decât atât, actorul italian s-a confruntat și cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoit să lucreze ca grădinar, scrie republicworld.com.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna', a scris Michele Morrone într-o postare mai veche pe Instagram.

Michele Morrone și-a început cariera timid

În ceea ce privește cariera sa, Michele Morrone a pornit timid, acceptând roluri mici. Cu timpul, după ce a câștigat experiență, italianul a primit chiar și roluri principale în piese de teatru. Dornic să se afirme, Morrone și-a încercat norocul și în lumea filmului, acolo unde a apărut în producții cinematografice precum „Il tempo di una sigaretta' sau „E la vita continue'.

O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI'. Are o poveste de viață impresionantăCine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI'. Are o poveste de viață impresionantă

Celebritatea însă a venit odată cu apariția producției Netflix, „365 DNI'.

În prezent, actorul are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, banii provenind atât din lumea cinematografică, cât și din contractele de imagine încheiate cu brand-uri de renume internațional.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter