O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

Publicat pe

Cazul Adinei, fetița de la Glina de o frumusețe aproape ireală care trăia alături de familia ei lângă Groapa de la Glina, în condiții greu de descris, a impresionat o țară întreagă. Iată că, odată cu inițiativa VIVA! de a face un pictorial de modă cu Adina, viața ei s-a schimbat complet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adina Georgiana Popovici, supranumită și fetița de la Glina, este cea mai bună dovadă că frumusețea, susținută de talent și de ambiție, este cea mai simplă cale spre succes. Puștoaica a apărut deja a apărut deja în paginile unor reviste faimoase, a defilat pe podiumurile prezentărilor de modă și se pregătește de săptămâna modei în New York.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

De la groapa de gunoi pe podiumurile de modă!

Pentru Adina, fetița de la Glina, care trăia, până nu de mult, alături de mama și de frații ei în condiții greu de descris, în apropierea gropii de gunoi, lucrurile s-au schimbat. Raza de soare a ieșit odată cu inițiativa VIVA! de a face un pictorial de modă cu ea.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, a povestit Adina într-un interviu pentru Libertatea.

„Înainte să apar în VIVA!, a contat mult ajutorul pe care mi l-au oferit foarte mulți oameni după ce au citit povestea mea și a familiei mele în ziarul Libertatea în 2016 și în 2019. A urmat să defilez pe podiumul prezentărilor de modă la Romanian Fashion Philosophy, un mare festival de modă din România. Cu ocazia primei defilări de modă, am ajuns și în revista Vogue, ediția din China. O fotografie cu mine pe podium a apărut în această mare revistă de modă”, a mărturisit Adina.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Pregătită pentru succes

Pentru fetița de la Glina lucrurile au luat o turnură favorabilă în ultima perioadă, diferențele dintre viața în sărăcie pe care a dus-o până recent și viitorul luminos ce se prefigurează fiind imense. Cu toate astea, puștoaica susține că este un copil normal…

„De curând, am plecat de acasă pentru trei săptămâni, timp în care am fost implicată într-o tabără de Modelling, construită ca o emisiune pentru copii și adolescenți pe YouTube – It girls reality show. Nu mi-am văzut frații și mama, dar am învățat o mulțime de lucruri noi și interesante. Am avut cursuri de beauty și îngrijire a tenului, a părului, a dinților.

Am avut prezentări de modă și ședințe foto pentru designeri români. Am luat lecții de bune-maniere, dicție, mimică și gestică. Am învățat cum să am grijă de conturile mele de social media, cum să dau interviuri, șamd. Altfel, în afara vieții de modelling, am o viață normală, ca orice copil de 14 ani. Sunt un copil normal. Mă uit la televizor, mă joc cu frații mei, citesc, mă uit la seriale, fac tiktokuri”.

O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New YorkO mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

Visează la o carieră internațională

Adina îi sfătuiește pe tinerii de vârsta ei care vor să aibă succes să rămână cu picioarele pe pământ, să dea dovadă de modestie, bun-simț și, nu în ultimul rând, de ambiție. Câte despre planurile ei de viitor, fetița de la Glina își dorește să cucrească marile scene ale lumii.

„Îmi doresc să pot ajunge în Februarie 2021 la New York Fashion Week, unde am fost invitată să defilez pentru branduri americane alaturi de alți copii din agenția It kids USA. În privința viselor, mă inspirăm mult modelele de vârsta mea, care deja sunt foarte cunoscute.

De exemplu, Andreea Costache are 16 ani și a câștigat deja titluri importante de Miss cum ar fi Miss Planet 2019 în Bulgaria, Best Top model în 2018 în Georgia și multe altele. Îmi doresc să fiu la fel de bună ca și ea. Să pot cuceri toate scenele lumii”, a mărturisit Adina.

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

Foto: VIVA!, Libertatea
.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter