Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: ”Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume”

Publicat pe

Recent s-a aflat că Alin Oprea are o amantă, iar relația lor durează deja de 2 ani. Copiii artistului au fost dezamăgiți de tatăl lor și au decis să nu mai vorbească cu el, mai ales când au văzut ce comportament are față de mama lor, Larisa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț. Motivul este infidelitatea artistului, care s-a îndrăgostit nebunește de soția unui afacerist din Cluj. Artistul și-a dezagămit complet toată familia, iar aceștia au decis să-l excludă din viețile lor.

Fostul membru al trupei Talismen și-a schimbat complet comportamentul în ultima perioadă, în rău. Copiii artistului au observat acest lucru și mai ales aceștia au fost deranjați de modul în care tatăl lor se comporta cu mama lor.

Se pare că Larisa Oprea suferă cumplit după ce a fost înșelată de Alin, iar artistul și-a făcut deja bagajele și a plecat de acasă. E doar o chestiune de timp până când cei doi vor semna actele de divorț.

„Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

'El a plecat de acasă'

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei”, a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

Cei doi copii ai lui Alin Oprea au decis să se răzbune pe tatăl lor și să-l lovească acolo unde îl doare mai tare. Melissa și Adrian nu vor să mai vorbească deloc cu tatăl lor și îl ignoră complet.

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume.

'Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate'

Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut! Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă. Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

Citește și: Mesajul postat de Larisa, soția lui Alin Oprea, când a aflat că este înșelată. Anul acesta au sărbătorit 22 de ani de căsnicie separat

Cine e amanta lui Alin Oprea?

Cine ar fi crezut că Alin Oprea joacă la două capete?! Artistul a fost văzut pe litoralul românesc alături de o altă femeie, iar de aici informațiile și zvonurile au început să apară.

Noua cucerire a artistului, care de fapt este destul de veche pentru el, ar fi soția unui afacerist din Cluj, potrivit Cancan. Relația lor interzisă ar fi ieșit la iveală, după ce bruneta s-a fotografiat în casa lui Alin Oprea, iar Larisa a văzut imaginile.

Citește și: Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie: „El are o altă parteneră. Distanța nu e bună”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter