Cine este noua iubită a lui Silvio Berlusconi, cu 53 de ani mai tânără decât el. Fostul premier italian a fost implicat în mai multe scandaluri sexuale

Publicat pe

Silvio Berlusconi trăiește o adolescență continuă! La 83 de ani, fostul premier italian se bucură de nurii unei femei cu 53 de ani mai tânără, asta după ce fosta iubită avea și ea 34 de ani și s-a iubit cu Berlusconi timp de zece ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Noua iubită a lui Berlusconi se numește Marta Fascina, are 30 de ani și este parlamentar în partidul fostului premier, Forza Italia. În primăvară, cei doi au fost surprinși într-un hotel din Elveția, însă înainte de a recunoaște public relația cu Marta, miliardarul a anunțat despărțirea de fosta iubita de 34 de ani.

Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai tânără decât Berlusconi, a ţinut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor exprimându-şi opinia despre chestiuni care nu sunt în mod normal asociate cu fostul premier, inclusiv drepturile homosexualilor. Anul trecut, ea şi-a declarat susţinerea pentru „Sardines”, o mişcare civică care a început să combată popularitatea în creştere a partidului de extremă dreaptă Liga, aliat al Forza Italia, potrivit Agerpres.

Cine este noua iubită a lui Silvio Berlusconi, cu 53 de ani mai tânără decât el. Fostul premier italian a fost implicat în mai multe scandaluri sexualeCine este noua iubită a lui Silvio Berlusconi, cu 53 de ani mai tânără decât el. Fostul premier italian a fost implicat în mai multe scandaluri sexualeBerlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale – pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

În vârstă de 83 de ani, Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori și a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri sexuale. Condamnat la închisoare pentru relații sexuale contracost cu o minoră, a scăpat de pedeapsă după anularea deciziei.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă