Relația dintre Trump și Kim Jong Un,"un film fantastic". Președintele SUA glumește pe seama prieteniei sale cu dictatorul nord-coreean: "Ne-am îndrăgostit!"

Publicat pe

Celebrul jurnalist de investigație Bob Woodward, cunoscut pentru investigația din cazul Watergate, va lansa o nouă carte, care are la bază mai multe scrisori dintre președintele SUA și cel al Coreei de Nord.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bob Woodward a ales să vorbească despre o parte din corespondența dintre Donald Trump și Kim Jong Un. Potrivit CNN, relația dintre cei doi este catalogată ca un ‘film fantastic,

Cei doi președinți au avut de-a lungul timpului o relație extrem de ciudată, fiind când cei mai buni prieteni, când cei mai mari dușmani. Ambii și-au declarat și pace și război, mai scrie ziarul american.

Bob Woodward a obținut 25 de scrisori „care nu au mai fost făcute publice până în prezent', schimbate între cei doi președinți.

Cartea cu numele ‘Rage va fi lansată pe 15 septembrie și este o continuare a celei publicate tot de el în 2018, ‘Fear: Trump în the White House, potrivit gandul.ro.

Donald Trump şi Kim Jong Un au avut trei întâlniri până în acest moment, prima dată în iunie 2018, în Singapore, cu ocazia unui summit considerat atunci istoric. Negocierile privind denuclearizarea Phenianului nu au progresat însă, aflându-se chiar într-un punct mort de la eşecul celui de-al doilea summit, desfăşurat în februarie 2019 la Hanoi.

‘Mi-a scris scrisori foarte frumoase, sunt scrisori minunate. Ne-am îndrăgostit, le-a spus în septembrie 2018 preşedintele american unor susţinători.

Trump a discreditat cartea precedentă a lui Woodward, numind-o o ‘glumă’ şi o ‘escrocherie’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter