Divorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se complică. Ce acuzații grave își aduc cei doi soți

Publicat pe

După cinci ani de căsnicie, Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au decis să divorțeze, însă lucrurile s-au precipitat și mai rau între cei doi soți. Situația a început să se complice, iar cei doi se luptă acum pentru gemenii pe care îi au împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiind vorba despre doi copii minori la mijloc, divorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru are loc la tribunal. Din păcate, cei doi foști soți nu se mai înțeleg sub nicio formă și nici nu pot păstra o relație frumoasă de dragul copiilor.

Bărbatul îi aduce acuzații uluitoare mamei copiilor săi. Mihai Făgădaru susține că Ioana Picoș i-ar îngrădi dreptul de a-și vedea gemenii. În prezent, procesul nu s-a terminat, iar fostul cuplu se luptă cu toate puterile pentru a obține custodia micuților. De asemenea, fostul soț al actriței susține că aceasta nu ar respecta programul de vizită, așa cum a s-a stabilit în instanță.

'Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală și sechestrarea minorilor este un abuz! Nu mă interesează imaginea mea publică, mă interesează ca acești copii minunați să aiba dragostea tatălui lor. Mi-aș fi căutat copiii până la marginea pământului.

Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie.

Așa cum m-a înșelat pe mine, așa a reușit să înșele o țară întreagă, din păcate. Singura ei șansă de salvare este să lase măștile și să caute ajutor de specialitate pentru evidentele tulburări de personalitate de tip narcisic. Îmi doresc să se echilibreze pentru că iubirea mea, deși trădată, îi dorește binele, dar mai mult, pentru că acești copii trebuie să aibă o mamă echilibrată psiho-emoțional.

Am câstigat în instanță două procese pentru custodie comună, dar Ioana Picoș NU a respectat NICIODATĂ Hotărârea Judecătorească! Mi-am văzut copiii sporadic numai când, cât și cum a vrut ea.

N-am avut Paște, Crăciun sau zi de naștere cu copiii mei, iar în ultimele luni, de la începutul pandemiei, mi-am văzut copiii numai în genunchi, prin zăbrelele gardului, aceștia fiind «prizonierii»unei mame iresponsabile.

Dacă a ales să trădeze această familie și  jurămintele de la nuntă și alege să joace în altă piesă, cu un alt «actor», este alegerea ei, patologia ei, dar copiii mei NU vor face figurație în această mizerie cu iz de adulter.
Nu vreau sa creez o telenovelă, că m-am săturat să trăiesc una! Nu vreau să fac un serial din drama mea și a copiilor. Vreau doar să fie OM! Și să conștientizeze CĂ TOATE DECIZIILE EI mi-au afectat copiii la nivel psiho-emoțional! Iar aceste efecte se vor vedea în timp. Iar toate aceste abuzuri trebuie să înceteze! 
Prin această acțiune publică, vreau să o determin să devină mama pe care copiii noștri să o poată iubi și respecta!

Este evident că nu am dorit denigrarea ei publică, din moment ce dovezile sunt vechi. Totul a culminat când efectiv nu mi-a mai fost permisă vizitarea sau preluarea copiilor,conform deciziei judecătorești!'este mesajul disperat al lui Mihai Făgădaru.

Scandal în fața bisericii

Se pare că weekendul trecut, Mihai Făgădaru ar fi fost la rând să stea cu gemenii, însă Ioana Picoș i-ar fi luat și ar fi mers la plimbare cu ei, dar și cu noul ei iubit, potrivit Cancan.

Bărbatul cu care actrița are copii este preot-aspirant. Mihai și Ioana s-au certat chiar în fața bisericii, iar bărbatul l-ar fi luat la întrebări pe actualul iubit al vedetei.

'Cu tine mă înșală nevastă-mea? De ce ai procedat așa? Nu aveai alte femei? Prietene, vreau să înțeleg, pentru că eu trăiesc un iad. Ai făcut preacurvie cu soția mea. Eu voiam să fiu preot. Ai făcut preacurvie cu soția mea și cu mama copiilor mei. Cum puteți să veniți la biserică? Eu am câștigat copiii prin proces și am venit să îmi văd copiii. Tu te-ai băgat pentru că mi-ați răpit copiii', i-a spus Mihai Făgădaru iubitului actriței, potrivit Cancan.

După toate aceste întâmplări, Ioana Picoș ar fi cerut ajutorul Poliției și doar așa spiritele s-au calmat.

Citește și: Ioana Picoș divorțează după cinci ani de căsnicie. Actrița a cerut divorțul la Judecătorie

Divorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se complică. Ce acuzații grave își aduc cei doi soțiDivorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se complică. Ce acuzații grave își aduc cei doi soți

Ce spune Ioana Picoș despre acuzațiile lui Mihai Făgădaru

Actrița nu a lăsat lucrurile așa și și-a spus și ea partea de adevăr. Ioana Picoș a postat un mesaj detaliat pe una dintre rețelele de socializare, unde explică ce se întâmplă în viața ei în momentul de față.

'Întrucât sunt persoană publică și în acea postare a lipit videouri și poze care deformează adevărul, mă văd obligată să clarific aceste aspecte. Eu și Mihai nu mai trăim împreună din anul 2018. Motivul principal fiind acela că este agresiv și violent.

În acest sens, am certificat medico-legal întrucât abuzurile s-au întâmplat în repetate rânduri, de față cu copiii și cu alte persoane. Am considerat că așa ceva nu trebuie să existe într-o relație, iar copiii nu trebuie să fie martori la astfel de scene pentru că erau traumatizați de ceea ce vedeau. În acest sens am dovezi și martori care vor expune totul în instanță.

Cu toate acestea, el, din 2018, a văzut săptămânal copiii (și în acest sens există poze cu el și copiii și martori care vor da mărturie în instanță că acesta este adevărul, cu dovadă cronologică la fiecare mesaj și poză). Ulterior, am făcut o convenție între noi doi, de față cu avocații noștri, prin care am stabilit un program de vizită și am convenit ca Mihai să dea copiilor suma modică de 400 de lei pe lună pentru că nu dăduse niciun leu pentru propriii lui copii până atunci. Deși eu am respectat convenția (lucru care poate fi verificat de decizia instanței care a ajuns la această concluzie), el nu a dat copiilor niciun ban din 2018 până în prezent.

A dat, în 2 ani, o singură dată 400 de lei! Îi cresc singură, împreună cu mama mea. Haine, hrană, jucării, totul, este susținut financiar de mine și mama. Motiv pentru care am fost nevoită să apelez la instanță pentru a-l determina să le plătească copiilor pensie de întreținere. Trebuie să precizez că nici până astăzi, deși am decizia instanței (executorie), Mihai încă nu a dat niciun ban pentru copii deși din salariul de 4.000 de lei net aș crede că ar trebui să poată găsi niște bani pentru traiul copiilor despre care spune că îi pasă!

Acțiunea de divorț a fost introdusă în anul 2019, prin urmare, noi de doi ani nu mai trăim împreună și de un an suntem în proces de divorț. Deci, ce adulter?!…

Motivul pentru care Mihai nu s-a făcut preot din 2014 până în 2018 când ne-am despărțit în fapt, e simplu: trebuia să-și dea examenul de capacitate. În 4 ani avea tot timpul, dacă era o prioritate', a spus actrița.

Citește și: Divorțul momentului: Alin Oprea și Larisa au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. S-au îndrăgostit la prima vedere, la un concert, iar după câteva luni s-au căsătorit

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter