Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul "365 Days": "Am rude în România"/ Interviu EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

E greu de spus în ce excelează Michele Morrone, protagonistul filmului „365 days și revelația momentului, iar asta deoarece este un performer excelent atât pe plan actoricesc, cât și muzical. Carismaticul artist italian a vorbit, în exclusivitate pentru VIVA!, despre pasiunile sale, dar și despre cum i-a schimbat viața celebritatea venită, practic, peste noapte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum l-ai descrie pe Michele Morrone în câteva cuvinte? Spune-ne cum ești tu când se opresc camerele de filmat.

Sunt o persoană amuzantă, modestă, dar și foarte pasională.

Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul "365 Days": "Am rude în România"/ Interviu EXCLUSIVMichele Morrone, bărbatul fatal din filmul "365 Days": "Am rude în România"/ Interviu EXCLUSIV

Michele Morrone: „Nu m-am așteptat ca totul să ia o asemenea amploare'

Ai devenit un star internațional în doar câteva săptămâni. Toată lumea te știe după ce ai apărut în celebrul film. Te așteptai să ai un succes atât de mare într-un timp atât de scurt?

Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare.

Cum a fost anul 2020 pentru tine?

Anul 2020 a fost unul minunat pentru mine, chiar dacă a fost îngrozitor din cauza pandemiei și a fost un moment dificil pentru oameni. Personal a fost greu din cauza pandemiei, dar ceva s-a întâmplat în viața mea. Nici nu știu… A fost un moment greu din cauza virusului, dar în același timp cariera mea a fost la cel mai înalt nivel. A fost pozitiv, dar și ciudat.

Citește și: Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI'.Are o poveste de viață impresionantă

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă:„M-am lovit de critici când eram foarte slabă' / EXCLUSIV

Citește și: Ipoteză neașteptată. Agresoarea Mirelei Vaida voia s-o atace pe Simona Gherghe?Femeia avea discernământ și va fi pusă sub acuzare

Citește și: Nicoleta Voicu, revoltată la mormântul Corneliei Catanga:„Au fost ciuruiți pentru situația financiară'

Anul 2021 cum crezi că va fi?

Cred că va fi un an bun și uimitor. Am o mulțime de proiecte pe care abia aștept să le împărtășesc cu toată lumea. Muncesc din greu ca anul 2021 să fie mai bun decât cel anterior.

Michele Morrone: „Unchiul meu locuiește în România'

Spune-ne care este artistul tău preferat!

Sam Smith. El este o inspirație pentru mine. Îmi place muzica lui, îmi place vocea lui și cum performează. Cred că este un cântăreț foarte bun și îl apreciez enorm. Nu este artistul meu preferat, este unul dintre ei, pentru că eu nu am un artist preferat.

Cunoști vreun artist din România sau o melodie în limba română?

Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia „Dragostea din tei (a început să o cânte). De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România.

Sursa foto: Hepta, RAFFAELE CERRACCHIO

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter