Cu ce se ocupă Larisa, după divorțul de Alin Oprea. A fost acuzată că i-a luat toți banii: ”Nu oricine își permite să plătească”

Publicat pe

Vestea că Larisa și Alin Oprea divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. După mai bine de 23 de ani de căsnicie, cei doi au decis să pună punct. Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, după divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Alin Oprea, Larisa nu o duce rău deloc. Fosta soție a solistului de la Talisman este susținută necondiționat de cei doi copii și reușește să se descurce și singură. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă Larisa Oprea acum, iar răspunsul a venit chiar de la ea. În prezent, ea este antrenor personal și susține că se câștigă foarte bine din asta.

Cu ce se ocupă Larisa, după divorțul de Alin Oprea. A fost acuzată că i-a luat toți banii: 'Nu oricine își permite să plătească'Cu ce se ocupă Larisa, după divorțul de Alin Oprea. A fost acuzată că i-a luat toți banii: 'Nu oricine își permite să plătească'

'Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile cliențiilor mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat, acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1000 și ceva de lire nu-și poarte permite un antrenor personal', a spus Larisa în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Larisa Oprea încearcă să-și revină după divorț, chiar dacă îi este extrem de greu. 'În urmă cu câteva zile nu eram un pic afectată, eram foarte afectată. Dar mi-am mai revenit pentru că cu cât trece mai mult timpul, cu atât înțelegem lucrurile și mergem mai departe', a mai spus fosta soție a artistului, întrebată despre cum se simte după divorț.

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: „Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…”

Citește și: Alin Oprea, încă o lovitură din partea lui Tavi Colen în plin proces de divorț: „Nu am să-l iert niciodată!”

Citește și: Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!”

Citește și: Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț! „A lovit cu toate armele în mine”

Larisa nu vrea să renunțe la numele Oprea

După un întreg scandal, cei doi continuă să se lupte în instanța, unde vor să divorțeze. Larisa nu dorește să renunțe sub nicio formă la numele Oprea și tocmai din această cauză divorțul nu a avut loc pe cale amiabilă la notar.

Alin Oprea a declarat că nu mai vorbește absolut deloc cu cei doi copii pe care îi are cu Larisa. Fosta lui soție a mărturisit că fiica lor a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, după tot acest scandal.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi’, a declarat Larisa, la ieșirea din Tribunal pentru XNS.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter