Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: "Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil..."

Publicat pe

Alin Oprea trece printr-un divorț dureros de Larisa, însă a reușit să-și refacă viața și se pare că artistul are planuri mari. Punct și de la capăt! Se declară pregătit să se însoare din nou cu femeia în brațele căreia a găsit liniștea și echilibrul. Iată ce spune solistul de la Talisman despre o nouă căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Alin Oprea nu s-au despărțit în termeni tocmai amiabili, iar acum trec printr-un divorț dificil, după 22 de ani de căsnicie.

Artistul și-a refăcut viața și se simte liniștit și echilibrat. Are o relație de doi ani de zile și nu se închide în fața unei alt mariaj.

Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: "Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil..."Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: "Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil..."

Alin Oprea: „Visez la o căsuță mică în pădure '

Alin Oprea spune că este pregătit să o ia din nou de la capăt și se vede din nou la Starea Civilă cu Medana. De asemenea, el nu a respins nici ideea de a mai avea încă un copil.

„Acum nu-mi doresc cu ardoare alți copii, dar dacă vine un copil asta e, să fie primit! Ma văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure', a precizat Alin Oprea.

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog:'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog:'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Alin Oprea, despre divorț: „E cel mai trist moment pe care l-am trăit'

Larisa și Alin Oprea s-au despărțit cu scandal, iar divorțul de la notar s-a mutat în instanță. Solistul a descris momentul ca pe cel mai trist din viața lui, însă susține că a avut de învățat din fiecare experiență.

„Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment.

Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important', a mai spus Alin Oprea la Antena Stars.

Alin Oprea: „M-am ridicat din căderea asta'

Alin Oprea a rămas și fără averea de aproximativ un milion de euro pe care o strânsese. Viața i s-a schimbat la 180 de grade, fiind nevoit să o ia de la zero din toate punctele de vedere. În urmă cu 3 ani, Alin a trecut toate bunurile pe numele copiilor săi, Melissa și Adrian, chiar și casa în care au locuit toți.

Acum, locuiește cu chirie, după ce fosta soacră a schimbat yala locuinței. „În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Mi-am dat un restart să văd cum mă descurc singur. Probabil că voi rămâne totuși cu ceva din acest divorț. Va decide instanța', a subliniat Alin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter