Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: "Eram ușor sălbatică" / EXCLUSIV

Publicat pe

Majda de la Survivor are o relație de 3 ani și se simte împlinită și fericită. Și-a găsit liniștea și echilibrul alături de un bărbat care a înțeles-o și o sprijină. Este atent cu fiica ei și i-a demonstrat că își dorește să aibă o relație când a renunțat să se mai mute în Statele Unite pentru a rămâne împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Știu că acum ești o femeie împlinită, ai un copil minunat, ești într-o relație stabilă de câțiva ani. Cum l-ai cunoscut pe partenerul tău de viață?

Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni.

Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: "Eram ușor sălbatică" / EXCLUSIVCum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: "Eram ușor sălbatică" / EXCLUSIV

Majda de la Survivor: „Mihai gătește mai bine ca mine'

Ți-ai fi imaginat vreodată că îți vei face un business în domeniul HoReCa? Când ai început să faci prăjituri?

Mama mă vedea consul. Eu doream să devin ghid turistic, am terminat facultatea de Turism. Spun „da la orice provocare. Prima prăjitură am făcut-o la opt ani, dintr-un ou. Mi-am chemat prietenele și am făcut niște fursecuri. Îmi place să simt că oamenii mănâncă din mâinile mele. Mihai (n. red. iubitul ei) m-a încurajat să fac asta. Mi-am luat o camionetă mobilă să fac o cofetărie.

Am un laborator cu circuit închis. Mă trezeam la 6 dimineața, o duceam pe Jacqueline la școală, mergeam la laborator, mai aveam și filmări, eram pe repede înainte, pictam și haine, dar la un moment dat s-a acumulat oboseala și m-a luat Salvarea. Am și predat la o școală de cofetari. Îmi place să și gătesc, dar Mihai gătește mai bine ca mine.

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:”Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat” / EXCLUSIV

Citește și: Ce copil frumos are Majda de la Survivor!Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana:„L-a iubit și când era sărac'

Majda de la Survivor: „Familia este totul pentru mine'

Ce o să-ți lipsească foarte mult la „Survivor România?

Familia, oamenii pe care îi iubesc. Jacqueline și toate micile bucurii pe care ea mi le face. Știe că-mi plac lucrurile mici și am învățat-o să fie la fel, îmi oferă atenție, îmi desenează inimioare, îmi lasă mesaje vocale, îmi pregătește micul dejun când vin obosită de la laborator. Sunt gesturi care mă surprind și de care îmi va fi foarte dor. Familia este totul pentru mine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter