Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana: "L-a iubit și când era sărac"

Publicat pe

Jador de la Survivor a vorbit în ultima perioadă tot mai des despre Georgiana, fosta lui iubită. Ultimul mesaj primit de la ea la Survivor i-a pus capac artistului și a susținut chiar că ar vrea să se însoare cu ea. Părinții concurentului au făcut primele declarații despre fosta iubită a fiului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În plan profesional îi merge foarte bine lui Jador. În plan personal, însă, are mai multe regrete, toate legate de fosta lui iubită, Georgiana. Concurentul de la Survivor a avut o relație cu femeia pe care încă o mai iubește dinainte de a deveni celebru.

În ciuda faptului că a călcat strâmb și i-a înșelat încrederea, după cum a spus chiar el în repetate râduri, tânăra i-a rămas aproape. Jador a subliniat la Survivor, de mai multe ori, cât de mult regretă că nu a dus relația la alt nivel, la momentul respectiv.

Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana: "L-a iubit și când era sărac"Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana: "L-a iubit și când era sărac"

Mama lui Jador: „L-am încurajat întotdeauna în această relație'

Părinții lui Jador, Simona și Romeo Dumitrache, au vorbit în premieră despre fosta iubită a fiului lor, Georgiana.

Mama lui Jador a subliniat cât de mult se bucură că, în sfârșit, fiul ei și-a dat seama că Georgiana este femeia potrivită pentru el. Femeia a susținut mereu relația și chiar și-ar dori ca ea să devină mama copiilor lui.

'Eu întotdeauna am discutat cu Ionuț toate problemele lui din viața de zi cu zi de când a plecat de acasă. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate. Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui.

L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă. La un moment dat am renunțat să mă mai bag, am zis să decidă el că e viața lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie', a spus mama lui Jador pentru Wowbiz.ro.

Tatăl lui Jador: „Au dat dovadă amândoi că mai există ceva între ei'

Tatăl lui Jador a povestit că Jador și Georgiana se cunosc din facultate, iar fiul lui i-a greșit mult iubitei sale atunci. După scrisoarea primită de fiul lui la Survivor și reacția lui Jador, tatăl concurentului este de părere că între cei doi mai există sentimente.

'Cu fata se cunoaște din facultate. Dar știți cum e Ionuț, azi cu una, mâine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au împăcat. Aseară (n.red duminică) au dat dovadă amândoi că mai există ceva între ei. Atât cum s-a comportat Georgiana către Ionuț, dar și cum a reacționat Ionuț când a primit scrisoarea de la Georgiana…', a spus tatăl lui Jador.

Citește și: Jador a plâns în hohote la Survivor, când a citit mesajul de la Georgiana, fosta iubită:”Îmi doresc să mă căsătoresc cu ea”

Citește și: Jador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic.De ce și-a dorit să devină preot

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat:„Știu că ea a trecut prin niște momente…'

Mama lui Jador: „Georgiana l-a iubit pe Ionuț înainte ca el să fie Jador '

Mama lui Jador a mai ținut să sublinieze că Georgiana l-a iubit pe fiul ei dinainte de a deveni celebru și a apreciat întotdeauna simplitatea ei.

'El a comparat ce a avut cu ce a găsit și a realizat că nu este ceea ce vrea el (…) Eu am apreciat la ea (n.red Georgiana) simplitatea ei, bunătatea ei. Ea l-a iubit pe Ionuț înainte ca el să fie Jador, au împărțit și bune și rele, îl cunoaște și de sărac și de bogat…'a mai spus mama lui Jador.

Ce mesaj a primit Jador de la Georgiana, fosta lui iubită

Cu toate că s-a semnat ca prietena lui de suflet, mesajul transmis de Georgiana pentru Jador i-a convins pe colegii lui din echipa Faimoșilor că tânăra ar avea încă sentimente pentru fostul ei iubit.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet’i-a transmis Georgiana lui Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter