Jador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic. De ce și-a dorit să devină preot

Publicat pe

Jador de la Survivor a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști de la noi. I-a cucerit pe români atunci când a apărut în emisiunea Puterea Dragostei, iar acum scoate hituri pe bandă rulantă. Ce visa însă concurentul de la Kanal D, atunci când era mic? Jador a fost foarte sărac și și-a dorit să devină preot.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador nu a avut o viață ușoară. El provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Jador a intrat în casa Puterea Dragostei de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Are 25 de ani și s-a născut în Bacău. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, artistul a absolvit în anul 2017 Facultatea de Relații Internaționale. Cântărețul a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare.

Jador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic. De ce și-a dorit să devină preotJador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic. De ce și-a dorit să devină preot

Ce copilărie tristă a avut Jador de la Survivor

Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea…

Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok', povestea Jador, conform click.ro.

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: 'Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată'

Citește și: Bogdan Stanoevici a fost căsătorit cu o franțuzoaică și are un fiu. Ce s-a întâmplat după despărțire

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Volos de la Puterea Dragostei a ieșit la iveală: „M-am sărutat cu el, dar…”

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat: „A fost un șoc plăcut'

Ce meserie își dorea cântărețul, înainte să devină celebru

Acum cântă manele, iar vocea lui i-a vrăjit pe fani. Piesele lui au în total zeci de milioane de vizualizări. Puțini s-ar aștepta însă la Jador… în ipostaza de preot! Aceasta este, de fapt, meseria pe care și-a dorit-o când era doar un copil.

Eu mi-am dorit mult să devin preot, când eram mic. Dar mi-am dat seama că îmi plac femeile foarte mult … Eu cred foarte mult în Dumnezeu. Nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu. Am slăbiciuni și mi le recunosc', a mai declarat Jador.

Jador, criză de nervi la Survivor! Cum l-au taxat colegii de echipă

Jador a avut o ieșire nepotrivită la Survivor, după ce Echipa Faimoșilor a pierdut a doua oară consecutiv. Colegii lui au reacționat la scurt timp după ce artistul și-a pierdut cumpătul și a aruncat cu decorul spre echipa adversă.

„Liniștește-te, asta este, viața merge înainte’, i-a spus Cătălin Moroșanu lui Jador, în încercarea de a-l liniști și a-l ajuta să meargă înainte.

„Așa e el prost. E al nostru, ce să-i fac?! E prost, dar e al nostru’, a comentat Culiță Sterp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter