Cine este Vlad Drăgulin, cel mai nou membru din echipa a iUmor

Publicat pe

Vlad Drăgulin este cel mai nou membru al emisiunii iUmor. Serialul I mai mult Umor, al cărui protagonist este chiar actorul, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Drăgulin a explicat ce se va întâmpla în acest serial și la ce să se aștepte telespectatorii.

„I mai mult Umor este povestea nevăzută din spatele produsului finit iUmor, este spectacolul din spatele spectacolului', a spus Vlad Drăgulin.

Cine este Vlad Drăgulin, cel mai nou membru din echipa a iUmorCine este Vlad Drăgulin, cel mai nou membru din echipa a iUmor

Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților. Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cine este Vlad Drăgulin, de la iUmor

Vlad Drăgulin este un actor extrem de talentat și bun prieten cu Mihai Bendeac. Cei doi au făcut senzație în emisiunea „În puii mei' de pe Antena 1. El și-a câștigat notorietatea odată cu serialul Băieți de oraș, unde a interpretat personajul lui Malone, iubitul Ginei Felea, interpretată de Anca Dinicu. Cei doi au format cel mai iubit cuplu de pe micile ecrane, iar rolurile pe care le-au avut a stârnit hohote de râs și au devenit virali pe internet.

El a mai reușit de-a lungul timpului să imite perfect personaje ca Nicolae Guță sau Nelson Mondialul.

El a vorbit despre rolurile pe care le-a avut, dar și despre prietenia cu Mihai Bendeac. Vorbind despre unul dintre cele mai grele roluri, Vlad Drăgulin a spus că a fost nicolae Guță.

„Unul pe care l-am făcut în trei săptămâni a fost Nicolae Guță. El se strâmbă foarte mult și nu seamănă cu mine. Foarte mari probleme am avut cu Nelson Mondialu`. Este foarte dificil, la el trag tare pe partea de voce, iar la finalul zilei rămân fără glas. Am avut mare succes cu Nicușor de la Brăila, personaj pe care l-am făcut încă din perioada liceului. Nu credeam că pot să imit, Mihai Bendeac mi-a intuit această latură', a spus el.

Cât despre nașterea lui Malone, totul a pornit de la Mihai Bendeac.

„Mihai se aștepta să meargă povestea cu Roby Roberto. Mi-a zis că mai are nevoie de un prieten pentru Roby. Am venit și eu cu câteva cunoștințe, de la ce oameni am mai întâlnit și așa s-a născut Malone (…)  După ce se dă „stop' și nu îmi place cum am jucat. (n.red. despre momentele mai puțin plăcute ale meseriei) Ai dreptul doar la două „duble'… Eu exagerez și mă consum foarte mult, iar trei luni trăiesc într-un stres maxim.

Citește și: Irina Rimes recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei:'Aveam cam 30 de lei în buzunar, conduceam o mașină ruginită'

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit:„Copiii văd tot felul de lucruri’

Eu am făcut un mare compromis și am ieșit din toate spectacolele de teatru, așa că am pretenții foarte mari de la mine. Dacă nu îmi iese am depresii. Mihai mă ajută foarte mult și, când mă vede deprimat, îmi spune: „Băi, a fost bine'. Mă încurajează mereu. Sunt unul dintre cei mai mari „hateri' ai mei. Genul ăsta de a mă urî și de a mă biciui, asta mă face să rezist la nivelul ăsta de stres și să devin mai bun în fiecare zi. În spate este multă muncă și rigoare, multă durere și suferință, dar asta nu trebuie să vadă nimeni pentru că povestea nu ar mai avea așa farmec. Să știi că este important pentru tine, ca actor, să nu te lași să te îndrăgostești de opera ta și să ajungi să-ți faci statuie', a povestit Vlad Drăgulin pentru autotestmagazin.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter