Scandal la Survivor între Roxana Ghiță și Musty: „E toxic!”

Publicat pe

Scandal la Survivor între Roxana Ghiță și Musty. Nu doar Faimoșii sunt cei care au parte de dispute zilnice, se pare că nici Războinicii nu se înțeleg prea bine, iar dovada o face discuția dintre Roxana și Musty.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După eliminarea Georgianei de la Faimoși, blondina susține că locul lui Musty nu mai este în competiție și îl vede eliminat de la Survivor România, deoarece ar fi toxic pentru echipă. Roxana Ghiță s-a arătat nemulțumită de decizia publicului de acasă, deoarece crede că Musty ar fi meritat mai mult să plece, în locul Georgianei.

„Aș fi preferat să plece Musty în locul Georgianei, fie că par acum oaia neagră, nu sunt rău intenționată deloc. Cum era Georgiana toxică pentru grup, așa îl consider și eu pe Musty toxic pentru acest grup, în afară de două persoane cu care are el o legătura mai specială', a declarat Roxana Ghiță de la Războinici.

Roxana Ghiță a spus că este pregătită să-l propună de fiecare dată, în Consiliu, pe Musty pentru eliminare. Concurenta susține că Musty este un concurent toxic pentru echipa Războinicilor.

„Nu o să mi schimbe atitutidine față de Musty, nu mă frustrează că nu plecat el acasă, cred că timpul își va spune cuvântul și dacă vom mai fi al un alt consiuliu îmi voi asuma votul. Astea sunt regulile jocului și eu la rândul meu pot fi votată de echipă', mai spune concurenta, conform wowbiz.ro.

Scandal la Survivor între Roxana Ghiță și Musty: „E toxic!'Scandal la Survivor între Roxana Ghiță și Musty: „E toxic!'

Totuși, Musty are un aliat. Sorin își susține colegul Războinic și spune despre Musty că este un om de bază:

 „Eu mă bucur că nu ai plecat de la noi, pe partea de mâncare, nu mă uit la partea sportivă și tu ai dat dovadă de multe lucruri aici în câmp. Încă mai supraviețuim pe ceea ce tu ai găsit și ai făcut pentru noi și nu e cazul să pleci', a spus Sorin la Survivor.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță 22 de ani, a fost olimpică la matematică, iar marea ei pasiune este pictura. Iată câteva detalii despre războinica care va intra în competiția din Republica Dominicană.

Roxana Ghiță a fost olimpică la matematică, însă marea ei pasiune a fost pictura. De aceea, a decis să urmeze Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictură.

După doi ani, însă, a decis să renunțe și a revenit la cealaltă pasiune: sportul. La acest moment este studentă, urmând cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor.Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor!Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Concurenta de la Suvivor a iubit sportul de la vârste fragede, motiv pentru care l-a și practicat timp îndelungat. De aceea, a ales și să profeseze ca instructor de fitness.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter