Ce nu s-a văzut la televizor, la Survivor. Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglă

Publicat pe

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor după trei săptămâni. Artistul este încântat de Republica Dominicană și a povestit cum a fost experiența din echipa Faimoșilor, ce nu s-a văzut la televizor, ce și cum a mâncat în jungla din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a declarat că nu a avut probleme mari cu mâncarea în sine, deși întreaga experiență a fost una extrem de dură. Lui Costi Ioniță nu i-a lipsit hrana, asta pentru că el nu consumă carne, iar alimentația lui este formată preponderent din fructe și legume, adică exact ce a consumat și la Survivor.

El a mai declarat că singurul lucru care s-a schimbat în alimentație a fost cantitatea de hrană.

Ce nu s-a văzut la televizor, la Survivor. Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglăCe nu s-a văzut la televizor, la Survivor. Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglă

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă', a mai povestit compozitorul pentru aceeași sursă.

Costi Ioniță a rezistat doar trei săptămâni la Survivor

Artistul a intrat în echipa Faimoșilor, însă nu a rezistat decât trei săptămâni în jungla din Republica Dominicană. Cu toate acestea, el nu a legat prietenii prea strânse cu colegii din ehipa lui.

În plus, spune el, perioada în care a stat în junglă i-a prins bine, pentru că a meditat și a și slăbit câteva kilograme.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine', a mai spus el.

Costi Ioniță spune că a reușit să ia legătura cu câțiva artiști din Dominicană și acum colaborează cu ei.

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan: „Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!'

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant…’

Citește și: Un nou scandal între Jador și Culiță Sterp, la Survivor: „Nimeni nu e șef aici!'

„Acum lucrez în Dominicană cu niște artiști tari, nu auzisem de ei, dar sunt foarte cunoscuți în America Latină și de aici plec în New York și Miami, unde o să mă văd cu artiști internaționali foarte faini', a completat artistul.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter