Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Publicat pe

Roxana Nemeș este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor. Cu toate că a avut parte de momente tensionate cu ceilalți concurenți, cântăreața nu s-a dat bătută și luptă în continuare pentru șansa de a câștiga marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu este prima emisiune-concurs de la Kanal D la care participă. Roxana Nemeș a fost și una dintre vedetele care au participat la Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața s-a schimbat radical în ultimii ani, mai ales după ce a slăbit și după ce a renunțat la nuanța de blond deschis care a consacrat-o.

În trecut. vedeta a trecut prin momente foarte grele, după ce a apărut public un filmuleț în care s-a putut vedea cum face amor. Și-a asumat imaginile, susținând că nu este un motiv de rușine, deoarece ceea ce a făcut ea în filmarea respectivă este un lucru cât se poate de normal pentru orice femeie aflată într-o relație.

Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat totCine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Cine a fost bărbatul care a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor în timpul unei partide de sex

Roxana a ținut să explice situația, la acea vreme. Se pare că cel care a filmat-o este chiar primul bărbat din viața ei. Însă, nu este sigură dacă tot el a făcut public totul.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul.

Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată', a povestit Roxana Nemeș cu câțiva ani în urmă.

Citește și: Cine este Roxana Nemeș de la Survivor. A fost filmată când făcea amor

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Du-te la București, te nominalizam și gata”

Citește și: Cătălin Măruță împlinește azi 43 de ani. Ce cadou i-a făcut Andra

Cine este Roxana Nemeș

Roxana este originară din Târgu Mureș și are 31 de ani. Artista a început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii. Înainte să se lanseze în muzică, Roxana Nemeș a cochetat cu modellingul și a urmat cursurile scolii de modelling Costin Mărculescu.

Roxana Nemeș a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3, iar ulterior a pozat și pentru revista Playboy. Vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

Ce a anunțat Roxana Nemeș, înainte de apariția în emisiune

Concurenta a decis că este pregătită pentru această provocare. În emisiune se va ghida după același principiu pe care îl respectă, în general, și în viață: nu va renunța să lupte. „Trebuie să fii perseverent și să crezi mereu în tine. Să fii punctual și să nu renunți niciodată, a transmis Roxana Nemeș, concurentă Survivor România 2021.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter