Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Silvia și Mihai Călin s-au căsătorit în urmă cu 17 ani. Au un copil împreună, iar mariajul lor este bine consolidat. Actorul ne-a spus care este secretul unei relații atât de longevive, cum și-a cunoscut soția și cum a avut loc cererea în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Silvia sunteți căsătoriți de 17 ani. Care este secretul unei relații atât de longevive?

Atât de longevive în anii noştri, că nu e chiar atât de mult. Sunt oameni în vârstă care sunt de 50 de ani împreună. Nu e niciun secret, suntem în acelaşi timp şi prieteni, vorbim foarte mult, discutăm foarte mult despre noi, despre ce facem, despre multe lucruri.

Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea"/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea"/ EXCLUSIV

Am auzit că sunt multe cupluri care nu prea discută, nu-mi imaginez cum se poate întâmpla asta. Noi vorbim despre multe lucruri, vedem filme împreună, vedem ştiri, politică, călătorim, facem multe lucruri împreună.

Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția

Trebuie să ne povestești cum v-ați cunoscut… pentru că aici există o poveste demnă de un scenariu de film, în care providența are un rol bine definit!

Eee… e cam mult. Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea. După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: „Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!, nu prea mă plăcea.

Apoi, după vreo 6 luni, ne-am întâlnit în Facultatea de Teatru, unde eu eram asistent, la Facultatea de Actorie, şi ea era studentă în ultimul an la Coregrafie. Numai că acum era blondă. Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus „Silvia, eu la rândul meu am     spus „Mihai, iar ea mi-a spus „de unde ştii?. Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai?. Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare. Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta.

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:”Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:”S-a făcut și mai frumoasă”/ EXCLUSIV

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor:„Du-te la București, te nominalizam și gata'

Citește și: Scandalul din familia Bădălău continuă cu dezvăluiri șocante:„Mama ei era plătită să stea cu copiii. Claudia și-a blestemat soacra'

Cum a cerut-o Mihai Călin în căsătorie pe Silvia

Cât a durat până ai cerut-o pe Silvia de soție? A fost un moment… cinematografic, cu inel, cină romantică, și îngenuncheat în fața ei?

Nu chiar! Eram împreună, locuiam împreună, în familia mea s-au întâmplat nişte lucruri, a murit mama, nu prea îmi ardea de nunți, dar într-o zi, era sfârşit de mai, am zis: „Ce faci pe 14 iunie?. Mai erau 3 săptămâni. M-a întrebat ce zi a săptămânii este şi mi-a spus că nu are nimic programat. I-am spus că suntem invitați la o nuntă. „La cine?. „La noi! și aşa a fost.  A fost un party între prieteni, în curtea unui prieten… Asta a fost nunta noastră.

Dacă ar trebui să-i faci acum o declarație soției tale, ce i-ai spune?

Complicat! I-aş spune că ea e cel mai bun prieten al meu. Ar putea părea lipsit de romantism, eu oricum nu prea sunt un romantic, cel puțin nu afişat. Dar să ai un cel mai bun prieten în soția ta mi se pare cel mai frumos lucru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter