Ramona Bădescu încă nu și-a botezat fiul, la 1 an și 3 luni de la naștere: „Ignazio e bucățică ruptă din tatăl lui”

Publicat pe

La mai bine de un an de când a adus pe lume un băiețel, Ramona Bădescu este pregătită își boteze copilul. Din păcate, pandemia nu i-a permis vedetei să își facă prea multe planuri, așa că tradiția a fost amânată până ce lucrurile revin la normal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu a declarat că speră ca în primăvară băiețelul ei să fie creștinat așa cum își dorește ea, respectând tradiția de familie a tatălui copilului.

„Încă nu am făcut botezul! Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm să facem un botez așa cum mi-aș fi dorit să îl facem, cu tradiția de familie a tatălui său, dar sper ca în primăvara aceasta să ne iasă și să reușim să sărbătorim cu toate persoanele pe care ni le dorim alături', a spus vedeta.

Ramona Bădescu a declarat că Ignazio, fiul ei, seamănă foarte mult cu tatăl său. Vedeta spune că încearcă să vorbească cu el și italiană și română, astfel încât să învețe ambele limbi. Ea plănuiește ca în câteva luni să meargă la creșă, în speranța că va trece pandemia.

„Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioara. Încerc să vorbesc cu el și în italiană, dar și în limba română, în engleză. Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac, chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim', a spus Ramona Bădescu pentru click.ro.

În privința bebelușului și a trăsăturilor acestuia, Ramona Bădescu spune că a moștenit lucruri de la ambii părinți. De la tatăl său a luat structura corpului, iar de la ea a moștenit rotunjimea feței.

„Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare', a spus vedeta.

Ramona Bădescu încă nu și-a botezat fiul, la 1 an și 3 luni de la naștere: „Ignazio e bucățică ruptă din tatăl lui'Ramona Bădescu încă nu și-a botezat fiul, la 1 an și 3 luni de la naștere: „Ignazio e bucățică ruptă din tatăl lui'

Privind viața profesională, Ramona Bădescu spune că își dorește să își reia viața de dinainte de pandemie. Mai mult, ea spune că are de gând să își lanseze un blog de rețete internaționale.

Anul acesta mă voi reîntoarce la viața mea profesională. E normal că acum datoria de mamă e pe primul loc, dar femeia trebuie să se gândească și la realizările ei ca soție, ca femeie, din toate punctele de vedere. În acest moment artiștii au fost cei mai afectați din punctul de vedere al spectacolelor și al activității în sine. Cred că mai durează puțin până când totul se va relua și viața va reîncepe să fie ca înainte de pandemie. Eu în perioada asta am gătit foarte mult și multe prietene de-ale mele mă sunau să mă întrebe rețete. Poate pe viitor o să îmi lansez un blog de cooking internațional, româno-italian. Mă gândesc serios la acest lucru', a mai spus ea, pentru sursa citată.

Ramona Bădescu recunoaște că este o mamă posesivă

Pentru moment, Ramona a decis să nu dezvăluie identitatea partenerului ei de viață, bărbatul misterios care a făcut-o mamă, însă admite că este o mamă posesivă pentru Ignatio.

„Sunt o mamă geloasă, posesivă. Îl țin așa sub aripile mele. Sunt protectivă și sunt foarte geloasă. Nu vi-l arăt, nu-l scot în lume. Lăsând gluma la o parte, încă n-am prea ieșit pentru că, mulțumesc lui Dumnezeu, am o terasă frumoasă și am organizat aici tot ce are nevoie să se joace. Nu duce lipsă de nimic. Nu duce lipsă de iubire și afecțiune în primul rând. Acesta este lucrul cel mai important’, declara actrița în urmă cu ceva timp.

„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Citește și: Connect-R, despre viața de după divorțul de Misha: „Panică, teamă, anxietate. N-am mai fost nici artistul și nici omul, ci doar servitorul'

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare’

Citește și: Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia: „Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele’

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui.', a mai declarat Ramona Bădescu pentru VIVA!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter